mihumor pisze:No ale ty Wojtek biegłeś pierwsze 20km za Zającem co mu się pomyliło łamanie 3:30 z łamaniem 3:20 - w sumie niby mała różnica ale jednak różnica zasadnicza

heh nawet 22km biegłem z tym "zające" trudno go nazwać nawet zającem bo sam sie zajechał i dobiegł na 3:45

no ale co tam, ja poległem na całej linii!
mihumor pisze:Ten mały podbieg koło Plazy na 33kmie tez był początkiem mojego końca, na 35 wszedłem w 3 zakres, od 37mego byłem przerażony że tak jeszcze daleko a od 39 go zacząłem pianę z pyska toczyć. Potem tylko najgorsze pół Błoni w moim życiu i ostatnia, rozpaczliwa szarża od zajezdni tramwajowej do mety poprzedzona magicznym zaklęciem " q...a ja p.....e" w celu pobrania "nadludzkiego wysiłku woli"

ja juz od ronda czyżyńskiego podchodziłem

w sumie chyba z 10 razy maszerowałem

a i tak życiówke zrobiłem
ale bolało, ojj bolało
mihumor pisze:Nowych NB nie widziałem wiec i nie mierzyłem - są jakieś różnice zasadnicze i cenowe? V2 za to przed chwilą widziałem jak je pakowałem do torby na jutrzejszy tren

na nogach nie czułem jakiejś większej różnicy, ale są cięższe bo ważą 271g a v2 261g! Dizajn jest podobny ale kolor teńczowy wyglda fajnie
PS. znalazłęm te nasze za niecałe 70$!

zastanawiam sie czy nie zakupić ich bo tanio wychodzą!
wigi pisze:Pochwalę się przy okazji, że niedawno kupiłem butki na najbliższe starty i treningi też, ale jeszcze w nich nie biegałem:
http://www.newbalancesklep.pl/obuwie/ko ... 70br2.html ...za dwie stówki

no cena niezła

! ciekawe jak Ci beda służyć?! oby tak jak nam te 890! To moze załóż je na jutro na ten ciągły co

?
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015