To się w głowie nie mieści...majak pisze: Prywatnie za 550zł choćby jutro, na NFZ pierwszy termin jest w sierpniu+dodatkowa walka z chirurgiem o skierowanie na rezonans...

Moderator: infernal
To się w głowie nie mieści...majak pisze: Prywatnie za 550zł choćby jutro, na NFZ pierwszy termin jest w sierpniu+dodatkowa walka z chirurgiem o skierowanie na rezonans...
Zastanawiałem się naprawdę długo i po wszystkich argumentach za i przeciw a także po oględzinach portfela, gdzie wiatr większy niż na zewnątrzmagddi pisze:Jak sytuacja z achillesem, zdecydowałeś się na rezonans?
Też miałem taką nadzieję, ale achilles sam nie przejdzie... odpoczynek+leczenie.magddi pisze:Miałam naiwną nadzieję, że Ci samo przejdzie jak odpoczniesz
Dzięki. Z nogą jest lepiej odkąd zacząłem robić ćwiczenia.magddi pisze:Wytrwałości!!!
To supermajak pisze: Dzięki. Z nogą jest lepiej odkąd zacząłem robić ćwiczenia.
W związku z powyższym...już bliżej niż dalejmajak pisze: Ale puki co buty biegowe wiszą na kołku...
Tak jak rozmawialiśmy, masz racjęroberturbanski pisze:Nie to żebym był przedstawicielem handlowym pracowni rezonansu, ale skoro jest to tak dokładne badanie, to może wskaże przyczynę, której do tej pory nie widać...
USG mam prawidłowe bez żadnych naderwań, czy uszkodzeń, wszystkie przyczepy mięśniowe prawidłowe.katekate pisze:jeśli w usg wyszło, że nie ma przerwanej ciągłości achillesa, to ja bym dała spokój z rezonansem prywatnie(szkoda kasy) a poszukała DOBREGO specjalisty manualnego, a na rezonans zapisała się na NFZżeby miec to badanie dla świętego spokoju, ale bez pośpiechu
U mnie koniec sierpnia...sosik pisze: Nie wiem jak u Ciebie, ale ja czekałem pół roku
katekate pisze: ćwiczenia+terapia manualna sa tu kluczem do sukcesu
Ćwiczę dwa razy dziennie rano i wieczorem, wzbogaciłem też dietę o kolagensosik pisze:W międzyczasie terapia manualna.
Zapisać się na NFZ to nie problem-u mnie problemem jest dostać takie skierowanie...wypass pisze:A na NFZ nie możesz się zapisać gdzieś poza miejscem zamieszkania?
Dzięki Pawełsosik pisze:Łukasz jak coś to na Gruponie w Krakowie można zrobić rezonans za 299.
Ale o szczegóły i terminy musiał byś się dowiedzieć sam.
LINK
W tej klinice mi robili rezonans kolana. Z dworca PKP / PKS blisko jest.
Dzięki Łuki, walczę ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Tak bardzo mi brakuje biegania...wypass pisze:Łukasz, cierpliwości i zdrowia do walki z tym systemem
Dzięki, tego mi najbardziej potrzeba i najbardziej tego u mnie brak.frelka pisze: Cierpliwości... i spokoju :uuusmiech: