Już nie napiszesz, że ''prawie jak majak'' tylko pokażesz mi swoje plecy

Moderator: infernal
Odpowiedź brzmi...chcesz.kasia41 pisze:Kurde KrzychuM wiesz ja na razie myślę że to jednorazowy wyskok z tym wynikiem i trzymam się nadal temp na których biegałam do tej pory.Musze sie zastanowić czy chcę już podkręcić tempa treningowe czy jeszcze?
Nie chodzi o to bym Cię dogonił, tylko o to byś spełnił swój celSkoor pisze:Wyleczysz nogę i mnie dojdziesz!
Jak leżałem na stole, już znieczulony i słyszałem jak lekarz do kolegi:neevle pisze:Zastanawiam się, ile razy trafiło mi się pójść do dentysty, który był po ciężkim treningu, któremu się nie chciało, i jaki to miało wpływ na jakość jego pracy.
Odczucia po, bardzo dobre. Biorąc pod uwagę, że 4 dwójka, gdyby była to wypadłaby z wiatrem, to myślę, że dałbym radę ją zamknąć w tym tempieJak odczucia po?Machnąłbyś jeszcze jedną 2-kę czy byłoby to za dużo?
Łatwiejsze niż 1,2km po 4:00?
O! Ta koncepcja podoba mi się najbardziej. DziękiMożesz też zmiksować i zacząć minutówki po 3:50-3:55 i przyspieszać,takie BNP.
Podpisuję się obiema rękami. Ale naparzasz! :uuusmiech: A jakie przerwy między powtórzeniami, i w truchcie, czy w marszu?katekate pisze:pięknie Tomuś idą ci te treningi :uuusmiech: jestem ogromnie ciekawa, jak polecisz tą najbliższą dyszkę