obszerne szczegóły tutejmimik pisze:dzięki, a jak tam u Ciebie w klasyfikacji GP Łodzi wyglądasz?
pzdr

Moderator: infernal
Nie dużo pomyliłem się w przewidywaniach po pierwszym bieguBuniek pisze:Gratuluję 7 miejsca.
O miejsce w pierwszej 10 nie powinno być Ci ciężko wystarczy, że weźmiesz udział we wszystkich biegach cyklu. Siedem razy na siódmym miejscu i w klasyfikacji końcowej kończysz na 4 miejscu. Ci z podium jednak raczej pilnują "swojego".
Powodzenia.
jak na taki totolotek, niezle trafiłeśNie dużo pomyliłem się w przewidywaniach po pierwszym biegu
Gratulacje
dzięki! szału nie ma, ale w porównaniu do samych początków, gdzie nigdy w życiu nie biegałem, to jednak jest coś..gratuluje znakomitego wyniku w zimnarze. Długo na to pracowałeś. Przeglądałem twojego bloga na początkowych stronach. Progres niesamowity.
pozdrawiam
dzięki Makar !No to pięknie, Mimik! Jeszcze raz gratulacje!
dzięki Bleez !hohoho kolega.... gratuluję !!!
dzięki Alexia! mała rzecz o jednak cieszyMimik, pięknie! Gratulacje!
Powiem Ci, że dawno już ich nie robiłem, zaniedbałem to. Jest co poprawiać, bo na razie dętka.bleez pisze:O zauważyłem, że drążek nachwyt/podchwyt też stosujesz :D. Nachwyt trudniejszy, ale podobno bardziej rozwojowy i efektywniejszy. Pozdro
Heh.. te wstawki nie są takie złe, ale plastikowa posrebrzana nitka przewleczona przez sznurówki to już niezły festynPATATAJEC pisze:Nieźle opisałeś te butki. Jedną i drugą parę. Pomarańczowy fajny, ale wstawki tribalowe jak z malucha mojego listonosza :D! Dobrze, że leżą i biegają jak należy!