Będę czaił w lidlu na coś takiego. Ekideny mam, ale bardziej myślałem o ich obcięciu(szukam tylko amatora do tego zabiegu

Jeśli nic sensownego nie wykombinuje to polecę absolutnie na spokojniesochers pisze: ja bym nie ryzykował życiówek na śliskim

Moderator: infernal
Jeśli nic sensownego nie wykombinuje to polecę absolutnie na spokojniesochers pisze: ja bym nie ryzykował życiówek na śliskim
Pewnie, że biegnij na spokojnie i nie szalej tak jak na Biegu Niepodległości. Ledwo wtedy dobiegłeśmajak pisze:Jeśli nic sensownego nie wykombinuje to polecę absolutnie na spokojnie
Oddaj oddaj, nowy nie zaszkodziroberturbanski pisze:Chyba swój pulsometr na gwarancję oddam........ chociaż działa.... :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Na to liczęwypass pisze:Oby z tym nie było żadnych problemów...dożywotnio :uuusmiech:
Ciesze się, że Ty się cieszysz z mojego cieszeniawypass pisze:Jak Ty się cieszysz to i ja się cieszę![]()
To na razie marzenia. Ale jeśli solidnie przepracuję zimę, będę zdrowy i finanse pozwolą to chciałbym bardzo.Choć wszyscy koledzy z klubu stanowczo mi to odradzają...wypass pisze:Chudego chcesz zrobić w tej edycji ?
Czy to dalsze plany ?
Tak, to Twój link, skopiowałem go z tamtąd właśnieneevle pisze:Hej, ja... wrzucałam ten kawałek na czyjegoś bloga. Rubin chyba
No mi też się bardzo spodobał i słucham go niemalże codziennieneevle pisze: Poznałam go na którymś rajdzie w Beskidzie Niskim i uwielbiam do tej pory
Może nie sprecyzowałem, ale to mam być albo albo, albo Łemkowyna albo Chudy...neevle pisze:Btw. jeśli wrzucasz tę piosenkę w kontekście Chudego Wawrzyńca, to muszę się czepić, że góry się nie zgadzają.![]()
U mnie to na razie marzenia(całkiem realne)neevle pisze:Ech, mnie też kusi jakiś bieg górski w przyszłym roku.tylko absolutnie nie ultra, jakiś 30km maksymalnie. Głównie z powodu mojej sympatii do gór. Nie chciałbyś się na Łemkowynę właśnie wybrać?
wiem, że jest jesienią, ale koniec października w tamtej okolicy potrafi być ładny (w 2012 o tej porze łaziłam tam na krótko). A Beskid Niski to jednak znacznie mniejsze przewyższenia niż w Żywieckim.
Tak sobie rozważam tylko niezobowiązująco.
Ja teżwypass pisze:Bardzo dobry wynik, gratuluję.....