jestem hmmm zadowolona? znow moge biegac!!!!!radslo1 pisze:Lady i jak poszło na biegu Pucharowym?
LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Gratulacje za wygraną w pucharze i gratulacje za niełatwą decyzję o rezygnacji z B7D, to pewnie było nie mniej trudne... Z jednej strony szkoda, z drugiej, wiadomo, nie ma co ryzykować zdrowiem jeśli nie wszystko jest ok, a i z formą na 100km po górach... no, mogłoby być różnie Ale masz jeszcze prawie 2 miesiące na trening do MW i mam nadzieję że wystartujesz! Nie możesz przecież pozwolić żeby Twoja maratońska życiówka miała ponad rok
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
LadyE nie jest chora !!! Nie wolno dawać Jej powodów do wymówki Jak picie przeszkadza Ci w pracy, to rzuć pracę :D Bieganie to też nałóg, więc trzeba rzucić uczelnię :D . Po za tym, to nie trwa tak długo start na 100 km w weekend dasz radę
Jak nie chcesz asfaltem możesz chodnikami, tylko za mogą zdjąć z trasy :D .
Jak nie chcesz asfaltem możesz chodnikami, tylko za mogą zdjąć z trasy :D .
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Jedyne wyjścieNie poddawaj się, rzuć szkołę :P .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Myślę, że jakby poszli z Tobą na bieganie to też by nie zrozumieli jak można tak zasuwaćLadyE pisze:: Wciąż nie mogę zrozumieć jak można tak zasuwać
-
- Zaprawiony W Bojach
dobre pytanie. jesli kupiec sie znajdzie to pewnie wstrzymam sie z zakupem kolejnego do wiosny. chyba ze w miedzyczasie trafiloby sie cos naprawde extra za podobne pieniadze postanowilam sobie w 2014 wystartowac w tri i tego chcialabym sie trzymac choc jest jeszcze tyle innych rzeczy ktorych chcialabym w miedzyczasie sprobowac
Kapolo chyba pomyliles blogi :P eh ... chcialabym byc w takiej formie jak rok temu
Kapolo chyba pomyliles blogi :P eh ... chcialabym byc w takiej formie jak rok temu
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Rozumiem, że to na kole, ta?Wskakujemy na obroty rzędu 40-45km na godzinę i wciąż przyspieszają
Ja nigdy tak szybko przelotowo nie jeździłem. Pewnie nie wytrzymałbym takiego tempa dłużej niż kilka/kilkanaście minut. Nie wiem, może to kwestia nauki operowania przerzutkami (?)
-
- Zaprawiony W Bojach
moze nie tyle na kole jako takim co w grupie ... zreszta na kole staram sie zbytnio nie jezdzic bo na zawodach bedzie to raczej zabronione ... ja tez nie jestem w stanie utrzymac takiego tempa dlatego odpadam...
moj najszybszy jak dotad km to 43,9. do 40 na chwile moge dobic ale dluzej jak 2-3km nie jestem w stanie pociagnac.
na maly blat za wolno jeszcze krece, na duzy mam za malo sily. i tak zle i tak niedobrze
moj najszybszy jak dotad km to 43,9. do 40 na chwile moge dobic ale dluzej jak 2-3km nie jestem w stanie pociagnac.
na maly blat za wolno jeszcze krece, na duzy mam za malo sily. i tak zle i tak niedobrze