Brakuje mi szybszego biegania, czuję że tracę szybkość, którą miałam przy treningach 10km. Dlatego czasami muszę przycisnąć
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Wysłane z mojego SM-A300FU .
Moderator: infernal
To pewnie zależy z kim się biega i poziom musi być zbliżony. Jestem osobą, która też woli samemu niż w grupie, dlatego jak biegam z kimś, to tylko z chłopakiem i to tylko zwykłe bieganie, bo inne jednostki treningowe nie da się razem wykonywać. Dlatego też mnie nie kuszą żadne grupy biegowe, bo i tak bym sobie sama biegłaPrzemkurius pisze:kurde, oprócz treningów piłkarskich za małolata to zawsze biegam sam. nie umiałbym z kimś biegać. najlepszy partner do biegania to podcast
Podczas biegania to się może nie nudzę, ale dalej myślami "siedzę" w robocie, więc lepiej z kimś pogadaćsultangurde pisze:Jak mawia moj znajomy jak ktos ma bogate życie wewnetrzne to sie nie nudzi na wybieganiach. Swoja droga calkiem pokazna galeria rarytasow. Az zglodnialem a tu deficyt trzeba trzymac.
Oby, obyinfernal pisze:JadłbymTak trzymaj, bo w 2020 będziesz jeszcze częściej stawać na podium
Trenuje Wasza siłę woli :Dkeiw pisze:To foto z posiłkami super. Pechowo oglądałem je wczoraj o 23:00 i walczyłem by coś nie zjeść. Udało się
Ja ambasadorka Garmina na pewno nie będę. Zegarek skusił mnie tylko dla płatności mobilnych i muzyki. Gdyby nie to, to bym wybrała Polara.infernal pisze:Dobrze wiedzieć, że jak będę przymierzał się do zmiany zegarka to zastanowić się x2 przed Garminem. W każdym razie, mój wspaniały tomtom też ma oddzielnie te funkcje. Rozumiem, że Polar ma autolapa ale w każdym momencie możesz zalapować dany odcinek ręcznie? Swoją drogą, po treningu to od razu widać czy dopiero na kompie?
Mnie brak tej funkcji przeszkadza bardzo. Przyzwyczaiłam się do tego w Polarze i kurcze, całe czas mi brakuje.przemekEm pisze:U mnie nie ma problemów z mieszaniem autolapa i ręcznego łapania odcinków. Trochę się miesza jak mam trening zaplanowany w odcinkach - lapowanie ręczne wtedy kończy po prostu bieżący odcinek, ale przy zwykłym biegu i autolapie co X, problemów nie stwierdziłem. Mam FR235.
A co tam dokładnie się popsuło ?, bo na screenie zbyt małe literki i nie za dobrze widać.
Na razie ten problem z GPS pojawił się pierwszy raz. Ale mocno mnie zaskoczył i zdenerwował. Jak się powtórzy, to będę reklamować.neevle pisze:Te problemy z GPS to nie wiem czy się już nie kwalifikują na jakąś naprawę gwarancyjną. Od lat biegam z Garminem (kiedyś FR110, od pół roku Fenix 5s) i generalnie GPS działa spoko. Przykład pierwszy z brzegu, zawody sprzed tygodnia, atestowane 15km, zmierzone: 15,03km. Żyleta. Wiadomo, że nie zawsze jest aż tak idealnie, bo satelita to nie metrówka, ale nie ma opcji, żeby gubił sygnał. Btw. początek odcinka zawsze będzie najbardziej przekłamany ze względu na to, że mierzymy bardzo krótki dystans.
Włącz sobie obsługę Glonass lub Galileo jeśli jeszcze nie masz, a nuż trochę pomoże.
A co do Garmin Connect to to kolorowa zabawka jest.Polecam runalyze.com. Tyle narzędzi do analizy danych ile sobie wymarzysz (podział na dowolnie zdefiniowane lapy też).
W sumie nie pisałaś jaki to zegarek, ale po zdjęciu jakiś podobny do mojego plus wspominałaś o płatnościach, więc zakładam, że Fenix.Glonass i Galileo - nie wiem o czym do mnie piszesz, hahaha. Muszę poszukać