moj Daimonion i bez tego ma ze mna ciezko

jesli wszystko pojdzie jak zaplanowalam to w czerwcu pobiegne bieg Marduly

Moderator: infernal
Kisio nie chciało ci się obejrzeć zalinkowanego przeze mnie reportarzu, i nie wiesz o czym ja mówię. W tym reportarzu był człowiek, który mówi, że do biegu trenował podbiegi na Agrykoli i znalazł 20-piętrowy wieżowiec po schodach którego biegał. Stąd moje żartobliwe zapytanie do LadyE (z mrugnięciem oczkiem).kisio pisze:Odpowiednia żeby udzielać bzdurnych rad na tematy, o których nie masz pojęcia?
Ja tu uśmieszka nie widzię. Nadal uważam, że schody tak się nadają do trenowania w góry jak jacuzzi do przygotowań do IM.Nie powiesz mi chyba, że w ten sposób nie da się trenować mięśni nóg.
Zoltar, prawda li to?kisio pisze: i kto niejedną kobietę już do prowadzenia bloga zniechęcił..
i to ma być niby żart primaaprillisowyKwiecień:
wraz z początkiem nowego miesiąca należałoby przedstawić plany startowe
6 IV Bieg Łosia 17km cel: pudło
14 IV Ogólnopolski Bieg Raszyński 10km cel: złamać 40min podejście pierwsze
21 IV Orlen Warsaw Marathon cel: złamać 3:15
27 IV GP Kabaty 10km cel: złamać 40min podejście drugie (oby nie było konieczne)
Pudło w Biegu Łosia, no cóż, szkoda gadać, na prawdę nie wiem co by się musiało stać, abyś tego celu nie zrealizowała.panucci10 pisze:i to ma być niby żart primaaprillisowyKwiecień:
wraz z początkiem nowego miesiąca należałoby przedstawić plany startowe
6 IV Bieg Łosia 17km cel: pudło
14 IV Ogólnopolski Bieg Raszyński 10km cel: złamać 40min podejście pierwsze
21 IV Orlen Warsaw Marathon cel: złamać 3:15
27 IV GP Kabaty 10km cel: złamać 40min podejście drugie (oby nie było konieczne)? przecież to jest wszystko bardzo realne
!!!
WOW!Powiem ci tak, górujesz nade mną jako biegacz ( co nie jest zresztą trudne ), ale nie sądzę abyś górował nade mną intelektualnie. Więc przestań się zachowywać jak gówniarz próbując obrażać ludzi których nie znasz, bo coś ci się wydaje... Zresztą wszędzie wypowiadasz się tak samo: tonem mentora i arogancko. Nie będę z tobą dyskutować, bo szczerze mówiąc nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji z przyczyn czysto intelektualnych. Tyle. Idź leczyć kompleksy w innym wątku.
Żart? No to słaby, bo zbyt realistycznyLadyE pisze:ale ten plan to wlasnie mial byc zart :PP
To mnie maszLadyE pisze:ale ten plan to wlasnie mial byc zart :PP