Moderator: infernal
Fajny pomysł.... Ku... od dwóch dni jestem przerażony... Ale co tam przebiegnę.... przejdę... przeczołgam się .... mam na to 6,5 godz...Provitamina pisze:No i masz "chłopie" placekFajny pomysł
Normalnie wariat
Przebiegniesz to stawiam Ci piwo, nawet jak bym miała go przesłać kurierem :uuusmiech:
Masz mój doping!!! Mocno będę trzymał kciuki za przygotowania i za sam bieg. Ja tez byłem przerażony, jak zapisywałem się na pierwszy bieg, a potem okazało się, że jestem już na mecie i po zawodach. DASZ RADĘ, MASZ MOC , NIE PODDAWAJ SIĘhotmas pisze:Fajny pomysł.... Ku... od dwóch dni jestem przerażony... Ale co tam przebiegnę.... przejdę... przeczołgam się .... mam na to 6,5 godz...Provitamina pisze:No i masz "chłopie" placekFajny pomysł
Normalnie wariat
Przebiegniesz to stawiam Ci piwo, nawet jak bym miała go przesłać kurierem :uuusmiech:
roberturbanski pisze:Cześć, zmień sobie to "absolutnie początkujący"Wybitnie do Ciebie nie pasuje
Trzymam kciuki i pozdrawiam.
a weź nie pierdzielhotmas pisze:Cały czas jestem początkujący bo co to te moje 4 miesiące szurania
Piechu pisze:a weź nie pierdziel
no i gratuluję nowego cacuszka
zaszalałeśhotmas pisze:![]()
![]()
![]()
Dzięki
No dobra zmieniłem podpis i mam nadzieję, że teraz jest lepiej