DeGie - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak w kontekście "pracujących weekendów" przeglądałem sobie Twoją stronkę i od razu przypomniały mi się moje zdjęcia ślubne. Zdjęcia studyjne zrobiono nam na tle jakiś "ślicznych inaczej" bohomazów. Zbyt zaaferowaniu wydarzeniami tego dnia nie zwracaliśmy na to w ogóle uwagi - po odbiorze zdjęć okazało się, że występujemy na tle - jak to żona określiła - "strasznego lasu". Całe szczęście, że były tego śladowe ilości (tak pro forma, dla rodziny) bo poczucie wywalonych w błoto pieniędzy byłoby jeszcze większe.....

Nawiasem mówiąc jak ktoś, kto z racji wykonywanego zawodu powinien mieć jakieś poczucie estetyki, mógł wymyślić taki kicz??? I kto w ogóle takie tła w klimatach wiejsko-odpustowych produkuje?? Brrrrr... :-/
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mimix - nie jest tak różowo, ale jeśli pamiętam to na zasadzie skojarzeń, że wtedy to byłem tam i tam albo gadałem z tym czy tamtym lub robiłem coś konkretnego i wtedy przypomina mi się, zresztą to całe opisywanie diety to taka trochę sztuka dla sztuki, może po paru latach będzie ciekawie zobaczyć jak się jadło, może też trochę to mobilizuje, żeby nie jadać byle czego ;) Zresztą ty i tak tylko surowa sztuka mięsa i kilo żelków więc co niby masz pamiętać, ps. jakie kolory lubisz najbardziej bo ja białe, ananasowe.

Balbazuarze (ale żeś se wymyślił nicka ;) - pewnie miałeś pecha mieć wesele w latach 90-tych, dla fotografii, nie tylko dla muzyki, to era disco polo, dla fotografów było to wygodne, bo się przyjęło kilka par na sobotę, od każdej po dobre kilkaset zł, a robota żadna. A potem jak się ludziom zaczęło nudzić i trzeba było wyjść w plener to było ałaaa. Ale zdziwił byś się jak ta firma sztuki jest jeszcze popularna, w wielu miejscach i wielu środowiskach, więc będzie jeszcze wieeele ofiar :hejhej:
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

DeGie pisze:Mimix - nie jest tak różowo, ale jeśli pamiętam to na zasadzie skojarzeń, że wtedy to byłem tam i tam albo gadałem z tym czy tamtym lub robiłem coś konkretnego i wtedy przypomina mi się, zresztą to całe opisywanie diety to taka trochę sztuka dla sztuki, może po paru latach będzie ciekawie zobaczyć jak się jadło, może też trochę to mobilizuje, żeby nie jadać byle czego ;) Zresztą ty i tak tylko surowa sztuka mięsa i kilo żelków więc co niby masz pamiętać, ps. jakie kolory lubisz najbardziej bo ja białe, ananasowe.
No fakt, trening czyni mistrza, można też trenować pamięć :) ... Z kolorków, lubię niebieski ;)
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mimik pisze:
DeGie pisze:Mimix - nie jest tak różowo, ale jeśli pamiętam to na zasadzie skojarzeń, że wtedy to byłem tam i tam albo gadałem z tym czy tamtym lub robiłem coś konkretnego i wtedy przypomina mi się, zresztą to całe opisywanie diety to taka trochę sztuka dla sztuki, może po paru latach będzie ciekawie zobaczyć jak się jadło, może też trochę to mobilizuje, żeby nie jadać byle czego ;) Zresztą ty i tak tylko surowa sztuka mięsa i kilo żelków więc co niby masz pamiętać, ps. jakie kolory lubisz najbardziej bo ja białe, ananasowe.
No fakt, trening czyni mistrza, można też trenować pamięć :) ... Z kolorków, lubię niebieski ;)
Są niebieskie haribo!? Ja sobie dziś chyba kupię, żeby na bieganie mieć w niedzielę.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niebieskie żelki są w przynajmniej kilku postaciach: Haribo dinozaury - są niebiesko-czerwone, Fru(i)tella Zwierzaki i Rekinki, są niebieskie z białą piankową bazą, Trolli myszy z kosmosu - są niebieskawe również. Do tego pianki Haribo Smurfy (bardziej miękka opcja), chyba też Jojo mózgi są niebiesko-czerwone. To tylko te przykłady, które od razu mi się narzucają... :ble:
Na pewno jest ich dużo więcej.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

HAHHAHAHAHAHA! Wiem, że kwaśne glisty są też czerwono niebieskie, ale ja miałem na myśli miśki. Wiem - nie sprecyzowałem, ale dzięki temu dowiedziałem się, że obok półek ze słodyczami (chemią gospodarczą :D) przejść obojętnie nie możesz :D! Kiedyś też tak miałem! Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

hehehe ... ale mi się pomyliło :hej: ... nie doczytałem, że chodzi o kolor żelków, tylko przeczytałem jaki jest mój ulubiony kolor :) ... niebieskie miśki? takie "denaty" trochę :hej: ale jeszcze takich nie spotkałem .. jeśli chodzi o miśki i żelki im mniej barwników tym lepiej..
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o żelki to polecam małe ekstrimum, dla Mimika jak znalazł, mianowicie żelki w kształcie ludzkiego oka, wydłubanego i w skali 1:1 ;D Kupiłem ostatnio w sklepie wielkopowierzchniowym na stanowisku z żelkami.
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Trochę duże, jak na to by z nimi biegać, ale pomysł mi się podoba :D
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tego co pamiętam to również Trolli. Ich żelki są wyśmienite więc polecam.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Balbazuarze (ale żeś se wymyślił nicka ;) - pewnie miałeś pecha mieć wesele w latach 90-tych, dla fotografii, nie tylko dla muzyki, to era disco polo, dla fotografów było to wygodne, bo się przyjęło kilka par na sobotę, od każdej po dobre kilkaset zł, a robota żadna. A potem jak się ludziom zaczęło nudzić i trzeba było wyjść w plener to było ałaaa. Ale zdziwił byś się jak ta firma sztuki jest jeszcze popularna, w wielu miejscach i wielu środowiskach, więc będzie jeszcze wieeele ofiar :hejhej:
Zaprawdę powiadam Ci, że miewałem dziesiątki nicków którym "Balbazuar" mógłby jedynie worki z butami nosić i ręcznik podawać ;)

Tak się składa, że ślub miałem w latach 00-siątych. A konkretniej dokładnie ich połowie. Tak więc zmuszony jestem obalić twoją teorię o erze disco-polo. To już nawet dawno era "Kayah i Bregovica" nie była ;P Niemniej jednak małomiasteczkowo-prowincjonalny charakter miejsca w którym brałem ślub dał o sobie znać ;)

Przez chwilę nawet naszła mnie myśl, żeby zaprezentować Ci do czego ludzie są zdolni, ale po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że byłby to co najmniej obciach. Tak więc, jak mawiają starożytni Górale, "no way!" ;)
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Patatajcu właśnie w sam raz rozmiar, mianowicie robisz tak: bierzesz dwa takie oka do rąk, biegniesz biegniesz, nagle widzisz 2 atrakcyjne laseczki co się śmieją z twoich rajtek, wkładasz oba oka ukradkiem w miejsce swoich, a w momencie kiedy je mijasz odwracasz na nie wzrok. Do tego wyciągasz sobie jedno oko i rozgryzasz zębami.

Plusy: zyskujesz mega szacun & rispekt
Minusy: nazajutrz policja całego województwa jest na twoim tropie, Wampira z KPN-u.

Co ty na to?

Balzaaaaa....[rispekt za nicka] no szkoda, żeś się wycofał, bo lubię cieszyć oko nowoczesną sztuką przełomu wieków ;) Jak się namyślisz wal na priv, masz moją promessę, że nie pokażę na forum ;-P
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

DeGie - nie będe taki, nie zrobię Ci tego. Jeszcze byś przeze mnie nie mógł zasnąć ;P
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Niebieskie żelki są w przynajmniej kilku postaciach: Haribo dinozaury - są niebiesko-czerwone, Fru(i)tella Zwierzaki i Rekinki, są niebieskie z białą piankową bazą, Trolli myszy z kosmosu - są niebieskawe również. Do tego pianki Haribo Smurfy (bardziej miękka opcja), chyba też Jojo mózgi są niebiesko-czerwone. To tylko te przykłady, które od razu mi się narzucają... :ble:
Na pewno jest ich dużo więcej.
Ależ znawstwo! Ja tego w takim stopniu nie opanowałam :hahaha:
DeGie pisze:Patatajcu właśnie w sam raz rozmiar, mianowicie robisz tak: bierzesz dwa takie oka do rąk, biegniesz biegniesz, nagle widzisz 2 atrakcyjne laseczki co się śmieją z twoich rajtek, wkładasz oba oka ukradkiem w miejsce swoich, a w momencie kiedy je mijasz odwracasz na nie wzrok. Do tego wyciągasz sobie jedno oko i rozgryzasz zębami.

Plusy: zyskujesz mega szacun & rispekt
Minusy: nazajutrz policja całego województwa jest na twoim tropie, Wampira z KPN-u.
O matko, komputer oplułam :hahaha:
Ja najbardziej lubię kolor czerwony. I niebiesko-żółte jaszczurki.

A tak w ogóle, to dobrze, że wciągnęłam wczoraj w siebie całą czekoladę i mam lekki przesyt, bo musiałabym teraz lecieć do sklepu po żelki.
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O matko, właśnie ślinianki mi zapracowały. Od samego czytania (w tym własnych postów, sic!) zrobiłem sobie apetyt na żelki.
Hm.. Co z tym fantem zrobić? :ble:

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
ODPOWIEDZ