To dlatego Robert dziś ich nie założył jak wyszedł ze mną pobiegaćSkoor pisze:Czerwone sa najszybsze!

Moderator: infernal
To dlatego Robert dziś ich nie założył jak wyszedł ze mną pobiegaćSkoor pisze:Czerwone sa najszybsze!
Cuś w tym jest...hotmas pisze:Panie to co robisz Ci służy, więc po co coś zmieniać, kombinować? Rób to co robisz a bedzie gites majones
Ja Cię kiedyś...roberturbanski pisze: powalczyć o 1:50 w Warszawie, bo czułem jeszcze naprawdę spore rezerwy.
roberturbanski pisze:ponad 15 km, to "Majakowe" km, chociaż niepisane, to w podświadomości i na treningach biegane. I jest to odczuwalna różnica w wydolności.
Spokojnie, nie zostawię Cie w potrzebie, bądź pewien, że nie pozbędziesz się mojego zrzędzenia tak łatworoberturbanski pisze:Pomysłów na marzec - brak :uuusmiech:
No to uwagamajak pisze:bądź pewien, że nie pozbędziesz się mojego zrzędzenia tak łatwo![]()
Najczęściej całkiem dobrze, raz na jakiś czas dopada mnie przemęczenie, ale najczęściej to jest ból "życiowy" i ma podłoże psychiczne, nie fizycznemajak pisze:No to uwagamajak pisze:bądź pewien, że nie pozbędziesz się mojego zrzędzenia tak łatwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Robert mam kilka pytań![]()
-jak się czujesz po swoich treningach? zaraz po bieganiu? na drugi dzień? Jak mięśnie?
-pamiętasz jak rozmawialiśmy prze telefon, mówiłeś coś o swoich kilometrówkach, że to działało na Ciebie, mógłbyś mi to przypomnieć bardziej szczegółowo?
-masz u siebie w okolicy jakąś większa górkę? taką około 200-u 300-u metrów?
- co jesz przed i po treningu? jak Ci się biega po poszczególnych posiłkach?