Qba Krause - komentarze
Moderator: infernal
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Szacunek za trening, czekam na relację ze startu
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nieźle, nieźle, wygląda, że będziesz dobrze przygotowany do zawodów.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Trening w takiej przyrodzie można nazwać cudnym przeżyciem..W dodatku z takim kilometrażem..na Rzeźniku będą piękniejsze widoki na bank, ale też dużo terenów odsłoniętych..Przyzwyczajaj się do tych temperatur
Generalnie od Smerka do samych Ustrzyk nie uświadczysz już lasu, a to jest najgrosza część Rzeźnika 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak materiał będzie gotowy daj znać.Qba Krause pisze:niedługo będzie kilka utworów demomogę ci wtedy przesłać do posłuchania
ps. Ja to bym jeszcze kawałek kiełbasy zasuszonej do plecaka na taki trening wrzucił.
-
- Zaprawiony W Bojach
jurek: masz rację, następnym razem będę pamiętał
rzecz w tym, że póki nie miałem plecaka miałem ograniczoną ilość miejsca, więc po prostu wypychałem na maksa kieszeń pasa plastycznymi żelkami
gife: dokładnie, było pięknie. do temperatur staram się przyzwyczajać, wczoraj to była przede wszystkim kwestia braku wody.
ladye - już dzisiaj testowałem plecak - więcej na blogu - i było super! jestem zachwycony
strasb - staram się jak mogę... jestem z tych, którzy dobrze przygotowani czują się wtedy jak dystans zawodów przebiegną na treningu... tu nie ma tej możliwości więc do końca pozostanie to wrażenie, że mogło się lepiej przygotować...
ania, dziękuję, do zawodów jeszcze miesiąc, trzeba mocno popracować nad siłą.
pulchniak, ja uwielbiam takie długie bieganie, daje mi to wielką satysfakcję podczas samego treningu, więc o tyle mi łatwiej
mimik - spróbuj spróbuj...
bogil - startowałem ok. 7:30, kończyłem koło 13.

gife: dokładnie, było pięknie. do temperatur staram się przyzwyczajać, wczoraj to była przede wszystkim kwestia braku wody.
ladye - już dzisiaj testowałem plecak - więcej na blogu - i było super! jestem zachwycony
strasb - staram się jak mogę... jestem z tych, którzy dobrze przygotowani czują się wtedy jak dystans zawodów przebiegną na treningu... tu nie ma tej możliwości więc do końca pozostanie to wrażenie, że mogło się lepiej przygotować...

ania, dziękuję, do zawodów jeszcze miesiąc, trzeba mocno popracować nad siłą.
pulchniak, ja uwielbiam takie długie bieganie, daje mi to wielką satysfakcję podczas samego treningu, więc o tyle mi łatwiej

mimik - spróbuj spróbuj...
bogil - startowałem ok. 7:30, kończyłem koło 13.
-
- Zaprawiony W Bojach
Najlepszego z okazji okrągłych urodzin. Przede wszystkim zdrówka, rozmiany Ultra i fajnych wrażeń na Rzeźniku.
Zacząłem Ciebie rozumieć jeśli chodzi o długi dystans. Chyba też zaczyna ciągnąć Mnie w tą stronę. Zobaczymy.
ps. Jedyne co jest pewne jeśli chodzi o podobieństwa to mamy taką samą ostatnią cyferkę w dacie urodzin jeśli chodzi o rok. Szkoda że tylko ostatnią.
Zacząłem Ciebie rozumieć jeśli chodzi o długi dystans. Chyba też zaczyna ciągnąć Mnie w tą stronę. Zobaczymy.
ps. Jedyne co jest pewne jeśli chodzi o podobieństwa to mamy taką samą ostatnią cyferkę w dacie urodzin jeśli chodzi o rok. Szkoda że tylko ostatnią.

- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
100 lat i 100 ultramaratonów co najmniej 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Spóźnione życzenia spełnienia ultrasowych marzeń! 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kuba, najlepsze życzenia urodzinowe. Niech się łaski sypią we wszystkich dziedzinach życia i właściwy balans pozwoli ultrasować z przyjemnością.
-
- Zaprawiony W Bojach
bardzo dziękuję Wam wszystkim a wtajemniczonym Bóg zapłać 

- kapan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:51
- Życiówka w maratonie: 2:59:29
Spóźnione najlepszego, tak patrzę i nie wierzę 45km na treningu, potem 30 ... A może jakaś "50"http://www.pmno.pl/kalendarz.htm przed Rzeźnikiem?