MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Buddy pisze:Mimik, jedź do Twardogóry, tam przynajmniej jest normalne i co ważne - szybkie 10km.
Nie bój się tempa - 39/10K nabiegasz z uśmiechem na twarzy :spoko:

dzięki buddy, to teraz mi trochę zamiąchałeś :)

a możesz powiedzieć czym się różni wróbelek? sprawdzałem trasy.. trochę znam te miasta... w jednym i drugim jest jeden zjazd i jeden podjazd... trasy bardzo podobne z profilu..
PKO
Awatar użytkownika
Buddy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:47:38

Nieprzeczytany post

mimik pisze:
Buddy pisze:Mimik, jedź do Twardogóry, tam przynajmniej jest normalne i co ważne - szybkie 10km.
Nie bój się tempa - 39/10K nabiegasz z uśmiechem na twarzy :spoko:

dzięki buddy, to teraz mi trochę zamiąchałeś :)

a możesz powiedzieć czym się różni wróbelek? sprawdzałem trasy.. trochę znam te miasta... w jednym i drugim jest jeden zjazd i jeden podjazd... trasy bardzo podobne z profilu..
Nic nie zamiąchałem. Biegasz BS po 3:50, fajne interwały na krótkich przerwach, to teraz pobiegnij tak dychę ;)
Jak zaczniesz kontrolnie po 3:55 to potem już będzie tylko lepiej ;)

W Oleśnicy jest organizacyjnie bardzo słabo i 10.5km, poszukaj komentarzy z poprzednich lat na mp.
Ludzie wolą jeździć do Twardogóry. Tam są chyba kilometrowe pętle: plus to możliwość kontroli, mały minus - jeśli nie lubisz pętli.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki za wsparcie i sugestie Buddy! :) Spróbuje powalczyć o zejście poniżej 40min.. Może akurat się uda.. ;) Co do Twardogóry muszę się jeszcze zastanowić.. W zeszłym roku w Oleśnicy rzeczywiście było nie ciekawie..
Awatar użytkownika
Buddy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spox, widać po prostu, że masz potencjał na fajne bieganie i tylko czasem trzeba się odważyć. Proste nie? ;)
Na podst. Twoich międzyczasów z BS możesz biec spokojnie po ok 3:55-56, ostatni km zrywasz finiszem <3:40 i jesteś w okolicach 39min na mecie :hejhej:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buddy pisze:Spox, widać po prostu, że masz potencjał na fajne bieganie i tylko czasem trzeba się odważyć. Proste nie? ;)
Na podst. Twoich międzyczasów z BS możesz biec spokojnie po ok 3:55-56, ostatni km zrywasz finiszem <3:40 i jesteś w okolicach 39min na mecie :hejhej:
trochę mnie podpuściłeś :) .. naprawdę zaczynam fantazjować z tym zejściem poniżej 40minut.. obym nie stracił głowy, ale na pewno dam z siebie wszystko..
Awatar użytkownika
Buddy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:
Buddy pisze:Spox, widać po prostu, że masz potencjał na fajne bieganie i tylko czasem trzeba się odważyć. Proste nie? ;)
trochę mnie podpuściłeś :) .. naprawdę zaczynam fantazjować z tym zejściem poniżej 40minut.. obym nie stracił głowy, ale na pewno dam z siebie wszystko..
Hehe to się ponoć fachowo nazywa wizualizacja :hahaha: :hej: :hejhej:
Normalny objaw, bierz byka za rogi :sss:
Awatar użytkownika
giz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej Mimiku, no i co, jest już jakaś oficjalna decyzja odnośnie zawodów? :oczko: No wiesz, czas się zdecydować, w końcu to już... jutro! :hej:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej hej.. jadę do tej Twardogóry, czyli w niedziele.. one kozie death! :hej:
Hehe to się ponoć fachowo nazywa wizualizacja :hahaha: :hej: :hejhej:
Normalny objaw, bierz byka za rogi :sss:
Hehe..

Dzięki jeszcze raz za dopping.. teraz to się nie wymigam, trzeba to ładnie pobiec.. ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dasz czadu jutro, jestem pewna! Ale kciuki zaciśnięte tak jakby co. :oczko:
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Niespełna rok i progresja o ponad 7 min w biegu na 10km! Nieźle,szczególenie, że więcej pod maraton trenowałeś!
Powodzenia jutro!
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki Wam za kciuki! Na pewno się przydadzą.. Może może zaliczę jeszcze lepszy progres niż 7 minut? .. Co by nie było, najważniejsze żeby był po prostu niezły fun :)

Pozdrawiam
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzę że mamy zbliżony cel treningowy. Nie podpalaj się następnym razem, przyspieszysz w końcówce - trzymam kciuki.
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Kurcze szkoda, że to nie dziś przeliczasz nowe tempa z tabeli Danielsa. Ile dajesz sobie czasu do zaliczenia następnego wyścigu? Wytypowałeś jakiś kolejny bieg?
lone
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szkoda, że zszedłeś. Cel był może zbyt ambitny, ale mając 7 minut w zapasie, życiówka by była jak nic.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Maurice pisze:Widzę że mamy zbliżony cel treningowy. Nie podpalaj się następnym razem, przyspieszysz w końcówce - trzymam kciuki.
dzięki...za bardzo się podjarałem i zlekceważyłem tą trasę i swoje dzisiejsze samopoczucie.. następnym razem muszę się bardziej skupić i pilnować.. tez patrze na twój blog, fajnie wygląda Twoje bieganie, coraz lepiej..
Bogil pisze:Kurcze szkoda, że to nie dziś przeliczasz nowe tempa z tabeli Danielsa. Ile dajesz sobie czasu do zaliczenia następnego wyścigu? Wytypowałeś jakiś kolejny bieg?
co tam, chociaż szkoda bo nie ma zabawy w tabelki :) .. jeśli chodzi o biegi, to jest kilka w kalendarzu, ale jeszcze muszę sobie to zaplanować.. może Kalisz na początku pazdziernika.. na razie sobie pobiegam, potrenuje, lubię to..
Ione pisze:Szkoda, że zszedłeś. Cel był może zbyt ambitny, ale mając 7 minut w zapasie, życiówka by była jak nic.
nie szkoda, i tak bym się wkurwił :hej: .. cel żeby zejść poniżej 40min? powiem Ci że cel był osiągalny, gdybym książkowo go realizował, ale w głowie za dużo sobie pomyślałem :) .. często tak jest u żółtodziobów.. shit happens ;)
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2010, 21:21 przez mimik, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ