jak chcesz mieć dokładne tempo krótkich odcinków to nie licz na garmina, bo nawet kilkumetrowa niedokładność przekłada się spore przekłamania. najlepiej mieć stadion lub zmierzony odcinek

nie uważasz, że lepiej setki robić na pełnym wypoczynku?
Moderator: infernal
Eh, nawet nie będę próbować - 1:26 jest raczej tą górną granicą na dzisiajMaurice pisze:powodzenia
bez 1:25 nie wracaj
Nic nie zwiększałem. Można w sumie powiedzieć, że wręcz troszkę biorę mniej niż dwie łyżeczki. Jak jest bardzo skondensowana dawka, to nawet po 40min bywa, że mi się ten smak odbija na treningu, a tak mam spokój.kapolo pisze:Jak bierzesz tą karmę dla pakerów? Tak ajk pisałeś 10 g przed treningiem, czy może zwiększyłeś dawkę?
Ta... Zerknij na prognozę. 5mm/h deszczukapolo pisze:Wiatr może dać w kość.
Prawda? Czysta masa. Teraz trzeba to jeszcze wyżyłowaćDarekbe022 pisze:Widzę że sylwek cykl odpaliłeś konkretny
To wpadkaNa uwagę zasługuję fakt, że od 4-5km byliśmy holowani przez.... DziewczynęJa jestem tylko ciekaw, czy aby ktoś nam nie zrobił wtedy zdjęcie
. To musiało wyglądać bardzo mało honorowo z naszej strony, no bo jako, że czasami coś zawiało, to w pewnym momeńcie 4ch chłopa ustawiło się sznurkiem za plecami kobiety
![]()