W 2017-ym też planuję maraton i też tego nie lubię! Czekam na opis ćwiczeńkasia41 pisze:muszę robić dużo ogólnorozwojówki, rozciągania, core itp. MASAKRA to jest to czego nie lubię
kasia41-proszę komentować i nie bać się krytykować
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
Ci biegacze to jakieś dziwy natury. Zmuszają się do robienia czegoś, czego nie lubią. Hmm ...kasia41 pisze:
Otóż zaczęłam biegać wg planu od poniedziałku, na razie nic ciekawego się nie dzieje poza tym, że mało (jak dla mnie kilometrów ) i nowość muszę robić dużo ogólnorozwojówki, rozciągania, core itp. MASAKRA to jest to czego nie lubię
Jak czegoś nie lubię, to tego nie robię ... a jak coś lubię, to to robię. Np. lubię siedzieć przed TV, jeść chipsy i popijać piwem ... więc to robię. Ale żeby robić jakiś core, rozciąganie, ogólnorozwojówkę? Brr ...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Jurek Ty jako niebiegacz neofita bedzies teraz zniechecal dobiegania?
-
- Zaprawiony W Bojach
Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
będzie ciekawie
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
-
- Zaprawiony W Bojach
No to musisz się podczas biegania więcej uśmiechać, bo inaczej, mentalnie, będziesz na poziomie wyżej wymienionego.Skoor pisze:Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nadinterpretujesz
- beata
- Ekspert/Trener
To ja mentalnie osiągnęłam dawno dno i zmierzam jeszcze głębiej. Ale uważam, że grunt, to nie mieć problemu z samym sobą . Odbiór ze strony świata jakoś mnie nie zajmuje ...Jurek z Lasu pisze:No to musisz się podczas biegania więcej uśmiechać, bo inaczej, mentalnie, będziesz na poziomie wyżej wymienionego.Skoor pisze:Patrze i widze nieogolonego typka po 30tce ktory by juz wazyl ponad 90kg i najpewniej byl na skraju alkoholizmu gdyby robil tylko to co lubiJurek z Lasu pisze:Będę zachęcał Was do popatrzenia na Siebie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnio zmieniony 18 gru 2016, 21:29 przez Jurek z Lasu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
O Matko...
Dodam jeszcze tylko, że pracować(zwłaszcza w firmie, w której pracuję, też nie lubię) też nie lubię a pracuję...
Ale ze mnie dziwak
Dodam jeszcze tylko, że pracować(zwłaszcza w firmie, w której pracuję, też nie lubię) też nie lubię a pracuję...
Ale ze mnie dziwak
-
- Zaprawiony W Bojach
Współczuję.majak pisze:Dodam jeszcze tylko, że pracować(zwłaszcza w firmie, w której pracuję, też nie lubię) też nie lubię a pracuję...