o takkachita pisze:Ale za to po bieganiu batoniki smakują znacznie lepiej, tak samo jak na przykład lody tiramisu

Moderator: infernal
o takkachita pisze:Ale za to po bieganiu batoniki smakują znacznie lepiej, tak samo jak na przykład lody tiramisu
makaron nadziany grillowana cukinia, papryka i cebulka, zamieszane z serem mozarella, feta i mascarpone dodalam troche oliwy, pieprz sól i oreganoProvitamina pisze:Po takim dystansie to musisz czuć mięśnie. Jutro będzie już lepiej. Twoje danie wygląda apetycznie. Czym nadziałaś makaron?
zrobięProvitamina pisze:Mam taką maleńką sugestię, abyś zmniejszała zdjęcia, ponieważ duży rozmiar rozciąga Twoją stronę i robi się mało czytelnie.
ja tam przeczytałem całego Twojego bloga, pierwsza dyszka, to już cośrene87 pisze: Kilka zdjęć kwiatków znalazłam, swojej roboty. Kolega cichy mnie zainspirował![]()
Mi jeszcze 2 strony zostały do przeczytania całości Twojego bloga. Analogowo to jest sztuka. Mnie trochę pożarła cyfryzacjacichy70 pisze:ja tam przeczytałem całego Twojego bloga, pierwsza dyszka, to już cośrene87 pisze: Kilka zdjęć kwiatków znalazłam, swojej roboty. Kolega cichy mnie zainspirował![]()
![]()
![]()
kwiatki też miałem, ale poszły z dymem razem z dyskiem, znaczy są na kliszach tylko poskanować trzeba
Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treninguconcordia pisze:Szacun za tą szybką 5 treningową, ja nigdy tak szybko nie pobiegłam na treningu, chyba za leniwa jestem
No i pierwsza dyszka, gratki
myślę, że to dość zachowawczy cel jak na to co pokazujesz na treningachrene87 pisze:Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treninguZostał mi miesiąc do pierwszych zawodów i jeśli będzie ok mam w planach zejść poniżej 27 minut
Tak więc teraz no ten .....katowanie katowanie katowanie
Ale mi miło teraz, ktoś we mnie wierzy :uuusmiech: DZIEKUJE !concordia pisze:myślę, że to dość zachowawczy cel jak na to co pokazujesz na treningachrene87 pisze:Dzięki, aczkolwiek więcej tego nie powtórzę na treninguZostał mi miesiąc do pierwszych zawodów i jeśli będzie ok mam w planach zejść poniżej 27 minut
Tak więc teraz no ten .....katowanie katowanie katowanie
pociśniesz tyle bez problemu
no miód na moje serce i obolałe nogimimik pisze:Reniu, ładnie Ci ten trening poszedł. Cieszę się, że udaje Ci się to jakoś ogarnąć.Ładnie to wygląda.
nie rozumiemjuż tu byłam pisze:Nieźle ciśnieszzaczynasz dopiero, a ja już nie rozumiem Twoich treningów
trzymam kciuki