Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przesilenie wiosenne, ja też trochę odpuszczam, a na pozostałych treningach człapię niemiłosiernie, trzeba sobie dać czas na przestawienie się na lato.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Też myślę, że to zmiana pogody. Dlatego też nie panikuję. Przejdzie
Byle szybko!

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Jak to tak? To Ja za ciebie odwalam trening a ty mówisz, że to tylko zmiana pogody. To po co ja się tak po nocy męczyłem. Tzw. trening zakończyłem o godzinie 00:07 dziś tj. w poniedziałek.kachita pisze:Też myślę, że to zmiana pogody. Dlatego też nie panikuję. PrzejdzieByle szybko!

Bo w życiu twardym trzeba być nie "miętkim" - jak mawia Ciotka Kachita.
W związku z powyższym oczekuję chociaż trochę wdzięczności (rachunek do ew. wpłaty na fundusz cukierkowy znajdziesz w zakładce troloblogi.pl)

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
fajne fotki Kasia, to z ręką w górze wygrywa jak dla mnie- boskie!
A co do samopoczucia to ja też jakaś wczorajsza, miejmy nadzieję, że nasze organizmy się szybko przestawią na te nagłe przejścia temperatury 

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08

Fotki super!
Zrobiłaś mi ochotę na małe chłodne piwo. Nie piłem takiego chyba od ostatniego lata..

- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Ładnie Ci wyszły te interwałki, ładnie. Ja też musiałabym w koncu zacząć biegać a nie się opier..., żeby wstydu u Pani Ani nie było
Jak robisz przerwy pomiędzy to odpoczywasz stojąc w miejscu po prostu czy truchtasz czy jak? Bo ja do tej pory truchtałam, i zastanawiam się czy takie przerwy w "stój" nie byłyby lepsze

Jak robisz przerwy pomiędzy to odpoczywasz stojąc w miejscu po prostu czy truchtasz czy jak? Bo ja do tej pory truchtałam, i zastanawiam się czy takie przerwy w "stój" nie byłyby lepsze

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A jakoś tak jednego dnia siadłam i opłaciłam wszystkie biegi, na które się zapisałam. Niby w dniu startu jest tylko te 10-20 zeta więcej, ale jak się zbierze tych biegów kilka, to kwota już jest znacznaAniad1312 pisze:Chciałam zauważyć,iż Kachita Porządna I opłaciła KosynierówZuch dziewczyna

Zazwyczaj maszeruję, albo wolno, albo żwawo, w zależności od stopnia zmęczeniaconcordia pisze:Jak robisz przerwy pomiędzy to odpoczywasz stojąc w miejscu po prostu czy truchtasz czy jak?

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
To dla mnie bardzo dobra wiadomość; może przy założeniu odpoczynku w pełnym tego słowa znaczeniu te moje szybsze odcinki w końcu podejdą pod szybkie
Ale fajnie, że się widzimy za niedługo, w sumie calkiem duża ekipa z forum się szykuje

Ale fajnie, że się widzimy za niedługo, w sumie calkiem duża ekipa z forum się szykuje

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Napewnik!Czyżby czyżyk? Jakaś forma? A może motywacja w postaci koleżanki biegnącej obok? Okaże się u Ani
Stopa nie boli, więc na tym polu też jest dobrze

Tak, trzymaj! Forma idzie, nie ma innej opcji!