LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Lady, szalona kobieto - gratulacje!
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziekuje ))
Mam nadzieje ze w gorach stolowych bedzie lepiej - w tatrach znalam tylko morskie oko, na ktore zreszta wjechalismy ... Mozliwe ze do leku przed spadnieciem przed wysokoscia doszedl i lek przestrzenny. Nigdy nie widzialam takich widokow na zywo
okolice gor Stolowych i same stolowe troche znam, choc bardziej chyba ze slowackiej i czeskiej strony. roznica miedzy nimi jest dla mnie ogromna...
Wariat szkoda ze nie widziales jak wczoraj chodzilam :PPP dopiero po wczorajszym tysiaczku na WTC poczulam ze cos tam odpuscilo choc kolana czuje ze jeszcze sa przemeczone ...
Mam nadzieje ze w gorach stolowych bedzie lepiej - w tatrach znalam tylko morskie oko, na ktore zreszta wjechalismy ... Mozliwe ze do leku przed spadnieciem przed wysokoscia doszedl i lek przestrzenny. Nigdy nie widzialam takich widokow na zywo
okolice gor Stolowych i same stolowe troche znam, choc bardziej chyba ze slowackiej i czeskiej strony. roznica miedzy nimi jest dla mnie ogromna...
Wariat szkoda ze nie widziales jak wczoraj chodzilam :PPP dopiero po wczorajszym tysiaczku na WTC poczulam ze cos tam odpuscilo choc kolana czuje ze jeszcze sa przemeczone ...
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Lady, wybierasz się na BBL w sobotę? Mam zamiar wpaść.
-
- Zaprawiony W Bojach
przeoczyles widac wzmianke o drzacych lydkach :P na codzien nie wykrecaja mi takich numerow :PPWariatkm pisze:Ja myślałem, że się nie zmęczyłaś, skoro wolno szłaś pod górę a z górki to już wcale szłaś I jak wypadło WTC ?
ekhem WTC co to ja mialam?
chcialabym mam nadzieje ze bedzie ladna pogoda to moze nie tyle wpadne co "zajade"Sylw3g pisze:Lady, wybierasz się na BBL w sobotę? Mam zamiar wpaść.
dasz rade wstac? :P
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ty to jesteś nie do zajechania, start na tysiaka zaraz po takiej wyrypie w górach. Ja to sobie jutro pierwszy raz potruchtać wyjdę.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulacje za bieg!
Ładny bieg i fajne klimaty
Ładny bieg i fajne klimaty
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Udało mi się osobiście, ale tu też: gratuluję Świetny wynik!
I wreszcie bez marudzenia
I wreszcie bez marudzenia
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Spróbuję!dasz rade wstac? :P
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
w głowie mi się zakręciło jak obejrzałam ostatnią fotkę ; muszę się tu przyznać, że kiedyś kiedyś kawałek orlej perci przeszłam na czworaka , mniej więcej podobne plenery wtedy były
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Mi też się zakręciło Zapewne na pierwszym takim czymś przykleiłabym się kurczowo do kamieni i stwierdziła, że tu będę leżała
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Lady, ale Ty się wybierasz (jeśli będzie pogoda, that is) na BBL na Skrze, tak? Bo widzę, że jest też BBL Agrykola.
-
- Zaprawiony W Bojach
oj tam oj tam nie musicie mnie pocieszac i tak jestem tchorzem :P
jeszcze raz dziekuje
Sylweg od czerwca zajecia sa tylko na skrze przyjedz na swoim rowerku to mnie nauczysz przerzutki zmieniac bo nastepnym razem chyba umre na tej agrykoli dzisiaj zem cwiczyla podjazdy
ktos mi dzis powiedzial ze przez ten rower przestane biegac ale przeciez ja mam teraz pomardulskie roztrenowanie
jeszcze raz dziekuje
Sylweg od czerwca zajecia sa tylko na skrze przyjedz na swoim rowerku to mnie nauczysz przerzutki zmieniac bo nastepnym razem chyba umre na tej agrykoli dzisiaj zem cwiczyla podjazdy
ktos mi dzis powiedzial ze przez ten rower przestane biegac ale przeciez ja mam teraz pomardulskie roztrenowanie
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ale za to jak ladnie sie usmiechasz na tych fotkach i wogole super wygladasz na tle tych chlopow tak dziewczeco i mlodziutkoLadyE pisze:oj tam oj tam nie musicie mnie pocieszac i tak jestem tchorzem :P