Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aj tam... bluza jak bluza :hahaha: Męska wersja ładniejsza, a jak si e w niej biega :hej: Dobra... Ciiiiiiichooooo. A wracając do biegania. Skoro piszesz, że się rozkręcasz po godzinie to taki maraton w 5 godzin w tempie fufufu to dystans dla Ciebie. No, ale to Twoja decyzja. Trza wybiegać swoje i mieć wytrzymałość. A później maraton w Wesołej, crossowy oczywiście. Sam go kiedyś pobiegnę, ale to później...
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a jest taka w kolorze ... czarnym albo zielonym? :bum:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:a jest taka w kolorze ... czarnym albo zielonym? :bum:
Jest taka ciemna, czarna lub grafitowa, a paski ma kolorze rozowym (taki roz adidasa, amarantowy?). Czerne z bialymi sa meskie i nie maja dopasowanego do ciala kroju.
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Sam bym nie założył, bo jednak wolę inne odcienie, ale swojej Pani bym polecił - fajnie wygląda.
Obrazek
Because Running Sucks
Awatar użytkownika
wisnia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bardzo ładna bluza ale w ilu stopniach w w niej biegasz? nie masz niczego pod nią? bo odnoszę wrażenie, że mnie byłoby w niej za gorąco...

a tej książki Murakamiego nie czytałam (ale zamierzam, dzięki za spoiler :hejhej: ) ale z tego co piszesz, rzeczywiście sensownie Haruki to ujął. :)

a w ogóle to dobrze czytać, że już biegasz, pozdro!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:
LadyE pisze:a jest taka w kolorze ... czarnym albo zielonym? :bum:
Jest taka ciemna, czarna lub grafitowa, a paski ma kolorze rozowym (taki roz adidasa, amarantowy?). Czerne z bialymi sa meskie i nie maja dopasowanego do ciala kroju.
Czy ktoś powiedział "czarne z różowym"? Aaaaa, to ja taką chcę :hej: Dokładnie moje kolory :hej:

W książce Murakamiego podobało mi się to, z jaką szczerością pisał o swoich biegowych wzlotach i upadkach. Że mu się nie chciało, że też bolało, ale że z drugiej strony bywało pięknie. Bez zadęcia, bez "ubrązowiania" - normalny facet biega sobie amatorsko, prawie zupełnie jak ja ;)

W ogóle muszę Ci powiedzieć, że odczuwam pewną ulgę, jak widzę Twoje tętna. Że nie tylko ja biegam z takimi wysokimi ;) A biegam już dwa lata (z przerwami) i za nic to tętno nie chce spaść :lalala: Taka nasza uroda :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poczekam, może w nowym sezonie będzie czarna z zielonym lub turkusowym ;-)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Kanas,

wracam z nieobecności blogowej.
Co do Twojego wpisu - ja też się rozkręcam w miarę biegania. Zaczynam często w dziadowskim tempie, a kończę trening o 20-30 sek szybciej na kilometr niż na początku. Apetyt rośnie w miarę jedzenia :oczko:
Bluza fajowa. Kaptur nie przeszkadza??
Kanas
i Kachita, Ja mam już swoją Tchibo ciepłochronną (r.36). Fajna jest i Bogu dzięki,że ma przedłużane rękawy na kciuka, bo jest na mnie przyciasna... w ramionach!
Ja to mam bary :P i do tego łapy długie, więc te końcówki z dziurką na palca znakomicie służą mi za przedłużenie rękawów, które oczywiście byłyby inaczej za krótkie.
Ale biega się dobrze, no i kieszeń na chusteczki na miarę złota - szególnie dla kolekcjonerki kupo-przygód biegowych ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:te końcówki z dziurką na palca znakomicie służą mi za przedłużenie rękawów, które oczywiście byłyby inaczej za krótkie.
:szok:
A kieszeń jest faktycznie super, ja tam wrzucam chusteczki, komórkę, mp3, i nic się nie obija, ani nic nie przeszkadza. Tylko rękawy za długie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:Poczekam, może w nowym sezonie będzie czarna z zielonym lub turkusowym ;-)
hehe widze ze podobne upodobania jesli idzie o dobor kolorow ;)
mi jeszcze do czarnego bardzo pasuje fiolet, dlatego w tym roku tak mi sie podobaly te wszystkie ciuszki w tchibo :nowiesz:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:W necie można je kupić taniej, niż w sklepie, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to na pw mogę podesłać linka.
A ta czarna wygląda tak-to dla Kachity:
Czadowa :taktak: To ja poproszę tego linka.
I uważaj na to kolano, nasmaruj się czymś, zrób zimny okład, chuchaj i dmuchaj - albo lepiej, niech Ci wolf chucha i dmucha ;)
No i graty za ładny trening! :)

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@PW
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Bardzo ładna bluza. Z tymi limonkowymi wstawkami w sam raz do moich kanadii. Tylko, że nie mam tak wciętej talii ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:oparzyłam sobie palec w takim miejscu na zgięciu, że nie mogę ani utrzymać hantla, ani położyć dłoni na podłodze-do tego obok tego mega pęcherza wbiła mi się drzazga
Prawdziwy master of disaster z Ciebie! :ojoj:

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

najwazniejsze ze w bieganiu przeszkadzac nie bedzie :oczko: a patrzac na Twoje ostatnie treningi do polmaratonu wychodzi Ci calkiem calkiem :taktak:
ODPOWIEDZ