Moderator: infernal
Jest taka ciemna, czarna lub grafitowa, a paski ma kolorze rozowym (taki roz adidasa, amarantowy?). Czerne z bialymi sa meskie i nie maja dopasowanego do ciala kroju.LadyE pisze:a jest taka w kolorze ... czarnym albo zielonym?
Czy ktoś powiedział "czarne z różowym"? Aaaaa, to ja taką chcęwolf1971 pisze:Jest taka ciemna, czarna lub grafitowa, a paski ma kolorze rozowym (taki roz adidasa, amarantowy?). Czerne z bialymi sa meskie i nie maja dopasowanego do ciala kroju.LadyE pisze:a jest taka w kolorze ... czarnym albo zielonym?
pardita pisze:te końcówki z dziurką na palca znakomicie służą mi za przedłużenie rękawów, które oczywiście byłyby inaczej za krótkie.
hehe widze ze podobne upodobania jesli idzie o dobor kolorowKsiężna pisze:Poczekam, może w nowym sezonie będzie czarna z zielonym lub turkusowym
CzadowaKanas78 pisze:W necie można je kupić taniej, niż w sklepie, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany, to na pw mogę podesłać linka.
A ta czarna wygląda tak-to dla Kachity:
Prawdziwy master of disaster z Ciebie!Kanas78 pisze:oparzyłam sobie palec w takim miejscu na zgięciu, że nie mogę ani utrzymać hantla, ani położyć dłoni na podłodze-do tego obok tego mega pęcherza wbiła mi się drzazga