22 km - samaDobajka pisze:Tak jak mówisz nogi już dawno były przygotowane...tym razem dojrzała psyche![]()
:uuusmiech:

Moderator: infernal
No właśnie jego nie lubię najbardziej...tylko do tej pory nie wiedziałam jak się nazywaNie ma to jak satysfakcja ze zwycięstwa nad niechciejem!
Acer to się nie daj długo kusić...tylko biegnijmnie kusi zęby wreszcie przekroczyć ten magiczny dystans 20 km
To się tam widzimy - mam już numer - "33", jak znalazł na mój Chrystusowy wiek :DDobajka pisze:Na pewno będę chciała pobiec Półmaraton Jurajski w czerwcu:uuusmiech: :uuusmiech: ( o tej imprezie słyszałam same dobre rzeczy choć trasa trudna
)
Staram się nie zatrzymywać tylko najwyzej "maszerować"wolf1971 pisze:Gratuluję życiówkiNa łódzkim biegu sylwestrowym nie ma aż tylu przebierańców
![]()
Bieganie bieganiem, ale... Jak robisz fotki to się zatrzymujesz? Czy to aparacik ma taką stabilizację dobrą? Psina jak już kiedyś pisałem prześlicznaTOBERLONE zjadam każdą ilość, ale ciemną. Wolf Team poleca czeko Wedla: http://www.wedel.pl/czekolada-gorzka-o-smaku-advocata/ Pychota!
No zaszalałem w pierwszej połowie 2013 - bo może się okazać, że z dwójką dzieci to nawet na treningi czasu zabraknie, o startach nie wspominając, więc chcę kolekcję medali powiększyć, póki jestem bardziej mobilny :DDobajka pisze:Grim
to widzę,że ty przodownik w zapisach![]()