Maciek KOMENTARZE V Półmaraton Komandosa Warszawa 8.02.2014
Moderator: infernal
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja jestem zapisany na Tarnowo 26 maja i Grodzisk 9 czerwca Dwa półmaratony w dwa tygodnie... będzie ciekawie!!!
Ale teraz mam straszne wyrzuty sumienia, że Piecha namówiłem bo mi to teraz będzie do końca moich i jego chwil wypominał no i obawiam się co by mi zaraz komornik na chatę nie wleciał po połowę opłaty startowej
Ale teraz mam straszne wyrzuty sumienia, że Piecha namówiłem bo mi to teraz będzie do końca moich i jego chwil wypominał no i obawiam się co by mi zaraz komornik na chatę nie wleciał po połowę opłaty startowej
ENDOMONDO
FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY
KOMENTARZE
21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)
"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
KOMENTARZE
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
spoko, pierwej dostaniesz wezwanie przedsądowe
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
OK, to czekam z niecierpliwością... Może być ciekawy proces!Piechu pisze:spoko, pierwej dostaniesz wezwanie przedsądowe
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- Anita
- Dyskutant
"Cel, który kiedyś wydawał mi się nieosiągalny, udało mi się osiągnąć, z czego jestem zadowolony i dumny niesamowicie. Myślę, że tutaj należą się wielkie podziękowania wszystkim tym, którzy we mnie wierzyli i wierzą nadal. Cieszę się, że jesteście i wspieracie mnie.
Dzisiejszy bieg był wyjątkowy jeszcze z innego powodu, gdyż był on symbolicznym zamknięciem jednego z wielu rozdziałów mojego życia. Dziś postawiłem kropkę nad i w pewnych sprawach, które ostatecznie udało się uporządkować i zamknąć raz na zawsze."
Wierzyliśmy, wierzymy i będziemy wierzyć!!!
Cieszę się, że udało Ci się zamknąć pewien rozdział - nie do końca wiem o co chodzi, ale przeważnie zamykanie kolejnych rozdziałów naszego życia wiąże się z możliwością głębokiego wdechu i wydechu na pełnym relaksie, w pełnej nadziei i z pełnym uśmiechem, gdyż duży/większy/największy ciężar zdejmujemy z naszych ramion!
Będzie nam Ciebie brakować, Maciek!!!!
Dzisiejszy bieg był wyjątkowy jeszcze z innego powodu, gdyż był on symbolicznym zamknięciem jednego z wielu rozdziałów mojego życia. Dziś postawiłem kropkę nad i w pewnych sprawach, które ostatecznie udało się uporządkować i zamknąć raz na zawsze."
Wierzyliśmy, wierzymy i będziemy wierzyć!!!
Cieszę się, że udało Ci się zamknąć pewien rozdział - nie do końca wiem o co chodzi, ale przeważnie zamykanie kolejnych rozdziałów naszego życia wiąże się z możliwością głębokiego wdechu i wydechu na pełnym relaksie, w pełnej nadziei i z pełnym uśmiechem, gdyż duży/większy/największy ciężar zdejmujemy z naszych ramion!
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Maciek, brawo, jesteś niesamowity!
Do zobaczenia 9 czerwca
Do zobaczenia 9 czerwca
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
Na chwile obecną TAK i mam nadzieję, ze nic ani nikt tego nie zmieni.concordia pisze:Maciek, brawo, jesteś niesamowity!
Do zobaczenia 9 czerwca
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
jeny, zabrzmiało to co najmniej jakby miał za chwilę kojfnąć girami do przoduAnita pisze:Będzie nam Ciebie brakować, Maciek!!!!
Jak się gagatek nie będzie odzywał i/lub przyjeżdżał to zrobimy wjazd na bazę i zrobimy mu z dupy jesień średniowiecza
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulacje!
Biegliśmy w tym samym biegu.
Po Twoim wpisie przychodzi mi myśl, że jednak ta końcówka bardzo dużo dała.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
No zabrzmiało wzniośle...Maciek to dobry duch, kto go poznał, wie, o czym mówię...Myślę, że sportowo wciąż sam siebie zaskakuje i to z biegu na bieg coraz bardziej...Granica własnych możliwości to jedna z bardziej ekscytujących i intrygujących zagadek istnienia - zgłębianie pochłania wiele energii, ale też uzależnia...pozytywnie ...nie daje spokoju...Ja Maćkowi życzę, by ten głód poznania nie słabł, bo być może, nie wiedząc o tym, tak wyśmienicie biegając, niepostrzeżenie stanął bardzo blisko poznania jednego z istotnych celów swojej wędrówki po tym padole ...Wiele osób się miota i miota, wielu z nas tak ma, a może Pędziwiatr odkrył jeden z wielkich swoich talentów - tego Ci Maćku życzęPiechu pisze:jeny, zabrzmiało to co najmniej jakby miał za chwilę kojfnąć girami do przodu
Jak się gagatek nie będzie odzywał i/lub przyjeżdżał to zrobimy wjazd na bazę i zrobimy mu z dupy jesień średniowiecza
A co do najbliższych planów i komplikacji w biegowych i towarzyskich planach - damy radę, nie takie bariery się łamie, prawda, Mistrzu?
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Maciek, to jeśli będziesz biegł to daj znać na fejsbuku albo tutaj na PW to się wymienimy numerami i walniemy piwko/soczek, pogawędzimy sobie miło
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję za ciepłe słowa, pięknie to napisałaś, ja w Was wszystkich też mocno wierzę i dopinguję. Marzy mi się, byście Wszyscy mieli takie wyniki jak ja i też mocno WIERZĘ w to, że tak będzie, bo biegacie konkretnie, progres jest niesamowity plus ciężka praca, toteż wiem, że za jakiś czas wszystko to zaprocentuję i wyniki będą rewelacyjne.Anita pisze: Wierzyliśmy, wierzymy i będziemy wierzyć!!!
Dzięki jeszcze raz, myślę, że właśnie w naszym życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym i myślę, że mi się to ostatnio udaje. Jak już będę wiedział, że na 100% startuję to dam znać i będziemy się kontaktować. Bardzo chcę pobiec w Grodzisku, oj bardzo.concordia pisze:Maciek, brawo, jesteś niesamowity!
Do zobaczenia 9 czerwca
Piechu trzymam Cię za słowo, jakby co to potrząśnijcie mną mocno... Ale obiecuję, że będę się odzywał bez względu na nawał pracy i obowiązków. W końcu telefon, czy sms nie kosztuje majątek, mamy jeszcze FB i Endo więc kontakt będzie...Piechu pisze:jeny, zabrzmiało to co najmniej jakby miał za chwilę kojfnąć girami do przoduAnita pisze:Będzie nam Ciebie brakować, Maciek!!!!
Dziękuję i tez gratuluję, w końcówkę włożyłem najwięcej pracy (ostatnie 2 km, czyli rynek + ulica zamkowa i ul. św Marcin, zbieg koło kościoła i cmentarza), nogi nie chciały odpuścić... leciały bez względu na wszystko, do tego tam był największy doping kibiców i to tez podgrzało atmosferę...mimik pisze:Gratulacje!
Pawle, nie wiem, co powiedzieć. Twój wpis nie wymaga komentarza. Ale ja jednak napisze choć parę słów. Myślę, że Wam wszystkim dałem się poznać tylko z tej dobrej strony, innej przecież nie ma, nie było i nie będzie. Ja mogę to samo powiedzieć o Tobie i wszystkich ludkach, których poznałem dzięki bieganiu - DAWNO NIE SPOTKAŁEM TAK POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH LUDZI - Bieganie z Wami daje mega dużego kopa do dalszego działania. I nawet jeśli miałem chwile zwątpienia, co do biegania to wiedziałem, że nie mogę Was zawieść i muszę pokazać klasę. Gdyby nie Wy to nie wiem, czy dziś cieszyłbym się z wczorajszego wyniku.P@weł pisze:No zabrzmiało wzniośle...Maciek to dobry duch, kto go poznał, wie, o czym mówię...Myślę, że sportowo wciąż sam siebie zaskakuje i to z biegu na bieg coraz bardziej...Granica własnych możliwości to jedna z bardziej ekscytujących i intrygujących zagadek istnienia - zgłębianie pochłania wiele energii, ale też uzależnia...pozytywnie ...nie daje spokoju...Ja Maćkowi życzę, by ten głód poznania nie słabł, bo być może, nie wiedząc o tym, tak wyśmienicie biegając, niepostrzeżenie stanął bardzo blisko poznania jednego z istotnych celów swojej wędrówki po tym padole ...Wiele osób się miota i miota, wielu z nas tak ma, a może Pędziwiatr odkrył jeden z wielkich swoich talentów - tego Ci Maćku życzęPiechu pisze:jeny, zabrzmiało to co najmniej jakby miał za chwilę kojfnąć girami do przodu
A co do najbliższych planów i komplikacji w biegowych i towarzyskich planach - damy radę, nie takie bariery się łamie, prawda, Mistrzu?
Dziś wiem, że bieganie to nie tylko pasja, bieganie to przygoda, styl życia, sposób myślenia.
Wszelkie komplikacje, bariery i przeszkody są po to by je łamać i my je złamiemy - moi biegowi PRZYJACIELE
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Maćku - gratulacje i powodzenia, cokolwiek sobie teraz stawiasz za cel, niech się ziści
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Matthias pisze:Pawle, nie wiem, co powiedzieć. Twój wpis nie wymaga komentarza. Ale ja jednak napisze choć parę słów. Myślę, że Wam wszystkim dałem się poznać tylko z tej dobrej strony, innej przecież nie ma, nie było i nie będzie. Ja mogę to samo powiedzieć o Tobie i wszystkich ludkach, których poznałem dzięki bieganiu - DAWNO NIE SPOTKAŁEM TAK POZYTYWNIE ZAKRĘCONYCH LUDZI - Bieganie z Wami daje mega dużego kopa do dalszego działania. I nawet jeśli miałem chwile zwątpienia, co do biegania to wiedziałem, że nie mogę Was zawieść i muszę pokazać klasę. Gdyby nie Wy to nie wiem, czy dziś cieszyłbym się z wczorajszego wyniku.
Dziś wiem, że bieganie to nie tylko pasja, bieganie to przygoda, styl życia, sposób myślenia.
Wszelkie komplikacje, bariery i przeszkody są po to by je łamać i my je złamiemy - moi biegowi PRZYJACIELE
- Matthias
- Zaprawiony W Bojach
Oj Piechuńciu, Piechuńciu...
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
się wzruszyłem no... a słowami trudno było opisać mój stan