Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałam Ci dzisiaj wysłać peptoka na endo, ale nie umiałam, nie było w ogóle tej opcji :smutek:
Gryzzelda pisze:Alez ta bolaca stopa mnie wnerwia! Cmi tak tepo caly czas, niewazne czy stoje, czy siedze czy leze. F*CK
Tu się mogę łączyć w bólu, mnie od jakiegoś czasu lewy halluks napierdziela, nie ważne czy biegnę, czy stoję, czy pierdzę.
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda, bardzo dobra jest taka piłka-jeżyk. Nie wiem jak u Ciebie,ale w Polsce kosztuje jakieś 6-8 zł. :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:A może jak Ci się tak dobrze biegło, to powinnaś pobiec dalej i nie przerywać?
No, chyba, że masz jakiś tajny treningowy plan i dziś wypadło akurat tyle przebiec :oczko:
Wczoraj oczywiscie odpowiedzialam na pierwsze pytanie, z o drugima zapomniala :)
Moj plan treningowy zaklada bieganie jak najdluzej bez kontuzji, takze na razie uwazam i staram sie nie szarzowac :)
Angua pisze:Chciałam Ci dzisiaj wysłać peptoka na endo, ale nie umiałam, nie było w ogóle tej opcji :smutek:
A, bo ja chyba wylaczylam opcje peptokow. Musze sprawdzic.
Martyna_K pisze:Gryzzelda, bardzo dobra jest taka piłka-jeżyk. Nie wiem jak u Ciebie,ale w Polsce kosztuje jakieś 6-8 zł. :)
Dzieki Martyna, poszukam, na pewno cos takiego znajde. Ale dzis odpukac boli mniej. Nie wiem czy to masaz pilka do palanta, czy moze smarowanie mascia mentolowa. W poszukiwaniu gumek do sluchawek wygrzebalam gdzies ten norewski specyfik, ktory kiedys kupilam na katar. Jest na nim napisane ze to masc chlodzaca, na katar, spierzchniete usta, sztywne miesnie itd. To sie posmarowalam, a co!
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

córka zjadłam mp3 :hej: Wniosek: wesoła rodzinka :hahaha:
Nudzić się z nimi nie będziesz :uuusmiech:

A wiesz co, ja mam problem z palcami u stóp w moich Najach, i tak mnie sie wydaje, że są ciutkę za małe. Przy krótszych dystansach generalnie da się żyć, podczas biegu paluchy nie bolą, ale jak biegnę 10+ to po biegu tak bolą mnie palce, że nie mogę zrobić wykroków, bo ta stopa na której się z tyłu opieram boli jak cholera :wrr: Nowe buty kupiłam 0,5cm większe i nie ma tego problemu!
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:A wiesz co, ja mam problem z palcami u stóp w moich Najach, i tak mnie sie wydaje, że są ciutkę za małe. Przy krótszych dystansach generalnie da się żyć, podczas biegu paluchy nie bolą, ale jak biegnę 10+ to po biegu tak bolą mnie palce, że nie mogę zrobić wykroków, bo ta stopa na której się z tyłu opieram boli jak cholera :wrr: Nowe buty kupiłam 0,5cm większe i nie ma tego problemu!
Ale mnie boli pod palcami, takze to raczej nie od za malych butow...

Oczywiscie pochwalilam stope i zaczela bardziej bolec :wrr: w domu znowu posmaruje ta mascia mentolowa, zobaczymy co z tego wyjdzie
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Gryzzelda - próbuj robić "pięści ze stóp", tak jak współpasażer Bronkowi Willisowi w "Szklanej Pułapce" poradził :)
Zaciskasz wszystkie palce tak jakby w dół, jakbyś chciała dotknąć nimi tej "poduszeczki" co jest pod stopą (wybacz "fachowy" język, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi). Bo wydaje mi się, że jak boli pod palcami, to właśnie ta "poduszeczka":
stopy_small.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki Grim, bede probowac.
Boli mnie tak jak zaznaczyles, ale tylko zewnetrzna krawedz.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak boli poduszeczka, to może tam Ci się coś odparza albo co. Mnie też czasem to boli, ale ja mam płaskostopie poprzeczne i to podobno od tego. Czasem jak jest zaczerwienione i boli mocniej, to smaruję Sudocremem i jakby pomaga.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

tylko tak po 5 km zaczelam odczuwac paluchy u obu stop. Hmm... dziwne... a mowia ze sport to zdrowie. To dlaczego kurka wodna mnie ciagle te kulasy bola?
Gryzelda u mnie dokładnie jest tak samo. Zaczęłam kupować buty o 1,5 cm za duże i tez nie do końca pomaga. Dopiero kiedy zaczęłam biegać w miękkich bytach ( Minimusy, Inov8) skończył się problem. :taktak: :uuusmiech:

Czekam aż odrosną paznokcie...a latem niestety musiałam zapomnieć o sandałach. :bum:
To chyba zależy od tego jak się stawia stopę, Palce bolą kiedy but jest zbyt ciasny ale też kiedy jest za dużo luzu...to jest bardzo skąplikowany temat :lalala:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cześć Gryzzelda, :usmiech: w kwestii stopy nie pomogę niestety, ale muszę napisać, że właśnie oglądałam wakacyjne zdjęcia moich córek i męża z Norwegii; te krajobrazy chyba się nigdy nie nudzą :oczko:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryza... Wchłonięcie przez latorośl gumek od słuchawek to :hej: :bum: :hahaha:
Wzór na gruszce jak pikselowy kamuflaż armii US .... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Fajnie macie macie tam w tych fiordach :spoczko:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

choinka jak choinka, ale takich podstawek pod, to u nas nie widziałem :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

... a ile prezentów zmieści się pod spodem :taktak:
spinning spinningiem, a jak tak Twoja noga?
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

stopa w zasadzie caly czas bez zmian, no moze troche mniej boli. Tu jest taki bol jakby zbita byla czy cos. Ale po ostatnim biegu nie bylo gorzej, wiec moze mi jej jeszcze nie zmputuja.
Jutro kontrolnie pojde pobiegac, zobaczymy jak zareaguje.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no tak, a ja kontrolnie planuję wyrwać się z domu i sprawdzić kolano :oczko: ; i odpocząć psychicznie ... :ble:
ODPOWIEDZ