Już nie pamiętasz jak byłeś w formie co wyprawiałeś na treningach.panucci10 pisze:Jestescie szaleni, tyle w temacie treningu

Moderator: infernal
Już nie pamiętasz jak byłeś w formie co wyprawiałeś na treningach.panucci10 pisze:Jestescie szaleni, tyle w temacie treningu
Heh, ale wtedy bylo na minusie albo na lekkim plusie a nie +24Krzychu M pisze:Już nie pamiętasz jak byłeś w formie co wyprawiałeś na treningach.panucci10 pisze:Jestescie szaleni, tyle w temacie treningu
Damy radę,będę prowadził.Zaczniemy po 3:57 tak żeby się nie zarżnąć na początku a później jeden drugiego będziemar_jas pisze:Mimo że nie trenuję tak jak bym chciał spróbuję się zmobilizować na tą Czerwionkę z Toba... na wszelki wypadek juz zapłacę to jest duża szansa ze się nie wycofię
4 październik to ten termin.Jeszcze nie zapłaciłem,może słowackie Koszyce.Ostateczna decyzja nie zapadła.acer pisze:Krzychu chyba coś przeoczyłem, pisałeś maratonie, gdzie startujesz?
Nie jestem typem "treningowca" i dla mnie też mega mocny trening.Tylko z Sosikiem było trudniej.acer pisze:Pięknie poszło! jeśli dziś wytrzymałeś 6km to na zawodach myślę, że dasz rady tym tempem przebiec 10. Dla mnie mega-mocny tren!. Wygląda na to, że wszystko idzie w dobrym kierunku
Znając Ciebie pobiegniesz na maksa i zostanie kalkulator do przeliczenia tempa na 10k.Skoor pisze: No ladnie ladnie. Ja moje najblizsze zawody na 5km potraktuje jako jako taki trening zyczeniowego T10, tylko musze sie zastanowic jakie ono by mialo byc
Koncepcja godna rozwazeniaKrzychu M pisze:Znając Ciebie pobiegniesz na maksa i zostanie kalkulator do przeliczenia tempa na 10k.