Zdecydowanie lepiej stopę opinają.
Moderator: infernal
Chciałbym się zabrać z chłopakami(będzie jeszcze Marjas,który ścigał się z Panuccim na finiszu Marzanny)i powalczyćAreq pisze:GratulacjeWydaje mi się że na Królewskim się pościgacie z Sosikiem i Panuccim
No i połówka to faktycznie fajny dystans, ale nie da się biegać tego tak często jak dyszki.
Przed Marzanną też mało biegałeś i udowodniłeś że można z takiego treningu wyciągnąć bardzo dobry wynik.W całym to niemożliwe,ale w połówce....panucci10 pisze:Krzychu ja z walki na Królewskim odpadam, bede biegł to treningowo. Niestety nie jestem w stanie odpowiednio się przygotować na swoją życiówke.
Krzychu M pisze:Może masz rację,że o 4-tej odczuwalność jest inna.Ostatnio biegam pomiędzy 7-mą a 9-tą i ciężko jest nawet na
BS-ach.![]()
Wezmę więcej wody do polewania.Jak myślisz czy te 5 min w truchcie to wyjdzie na bieżni 600m czy 800m.Trzeba zarezerwować sobie z 10-15 sekund na picie i polanie zanim ruszymy do kolejnego odcinka.
Oczywiście to nie apteka i olewam czy przerwa wyjdzie 5 minut,5:15 czy 4:45,to i tak nie robi żadnej różnicy.
Właśnie dlatego następny trening T10 muszę pobiec sam.Wtedy będę miał porównanie dobanan85 pisze:Mocny trening...oby przełożyło się to na zawody