Azile, w Twoim wiekuazile pisze:Kachita , stara to ty na pewno nie jesteś,nie przesadzaj

Moderator: infernal
Azile, w Twoim wiekuazile pisze:Kachita , stara to ty na pewno nie jesteś,nie przesadzaj
Taką laskę jak Azile to ja mam w domu już odchowaną - i co ja mam powiedzieć??kachita pisze: Azile, w Twoim wiekuto o laskach w moim wieku myślałam, że są strasznie stare i w ogóle życie za nimi
Ja się pocieszam, że im wyższa kategoria wiekowa, tym większe szanse na podiumrubin pisze:Taką laskę jak Azile to ja mam w domu już odchowaną - i co ja mam powiedzieć??kachita pisze: Azile, w Twoim wiekuto o laskach w moim wieku myślałam, że są strasznie stare i w ogóle życie za nimi
Właśnie się zorientowałam, że w przyszłym roku do V Biegu Częstochowskiego wskoczę do wyższej kategorii wiekowej (40-49) ajć
Kachita pisze:Wstałam i pojechałam na drugi koniec miasta, żeby pobiegać z Naturą. Niestety, jakoś trenera nie było, (...)
Wieczorem wpisałam się oburzona na fanpage zBN, ale zanim mi odpowiedzieli, sama zorientowałam się, że treningi są w niedziele, a nie w soboty W soboty są tylko zawody w cyklu Grand Prix. Cóż.
Ja też sobie kupiłem ostatnio czołówkę... przez nazbyt częste odwiedziny Wujka Edka... eee każdy powód jest dobry.Kachita pisze:Przetestowałam też dzisiaj taki dżinks, który kupiłam w Lidlu parę miesięcy temu - lampkę ledową na klips. Przyczepiłam ją do daszka czapki. Świeci nieźle, nie majta się, ale jest dość ciężka.
Za mną nikt nie krzyczał, może dlatego, że po ciemku w parku mało kto się kręci, tylko biegacze, rowerzyści i pańcie z pieskami. Spotkałam tylko jedną grupkę młodzieży, ale nie wiem, czy coś skomentowali, bo w słuchawkach leciała właśnie dramatyczna muzyka z Black Hawk Downzoltar7 pisze:No ale nie mam odwagi wypróbować, bo ludzie będą krzyczeć... "O zobacz górnik leci"![]()
![]()
No ja widać bardziej jestem uwikłany w te... no... konwenanse...kachita pisze:Poza tym nawet gdyby krzyczeli, to ten, strasznie bym się tym przejęła, normalnie
Ostatnio na wieczornym biegu spotkałam przy stawiku parkę w strojach kąpielowych/bieliźnie z ubraniami przewieszonymi przez ramię, a Ty się czołówki wstydziszzoltar7 pisze:No ja widać bardziej jestem uwikłany w te... no... konwenanse...kachita pisze:Poza tym nawet gdyby krzyczeli, to ten, strasznie bym się tym przejęła, normalnie
Widać za mało asertywny jezdem.