Dziękuję, i trzymam Cię za słowo :uuusmiech:roberturbanski pisze: Ja kjeszcze zrzucę ze 20 kg śmiecia to zacznę Cię gonić, także bądź czujny i nie odpuszczaj... Zdrówka życzę!
Mnie na nie bieganiu przybyło 3 kg.
Moderator: infernal
Dziękuję, i trzymam Cię za słowo :uuusmiech:roberturbanski pisze: Ja kjeszcze zrzucę ze 20 kg śmiecia to zacznę Cię gonić, także bądź czujny i nie odpuszczaj... Zdrówka życzę!
Calutki dzień się gapiłem i .... nic Spróbuje jeszcze jutro ....frelka pisze:Robercie!
Po pierwsze: to ja przepraszam, że się wtrąciłam
A po wtóre: w tym towarzystwie, to ja mam wadę wzroku, więc przyjrzyj się dobrze...
Zdajesz sobie sprawę z tego jaką odpowiedzialność bierzesz na siebie?roberturbanski pisze:Calutki dzień się gapiłem i .... nic Spróbuje jeszcze jutro ....frelka pisze:Robercie!
Po pierwsze: to ja przepraszam, że się wtrąciłam
A po wtóre: w tym towarzystwie, to ja mam wadę wzroku, więc przyjrzyj się dobrze...
Odpowiedzialność - ogromna . Przyjemność z patrzenia - jeszcze większa :uuusmiech:majak pisze: Zdajesz sobie sprawę z tego jaką odpowiedzialność bierzesz na siebie?
A jak tam kuracja?
Ano, chyba, że takroberturbanski pisze:Odpowiedzialność - ogromna . Przyjemność z patrzenia - jeszcze większa :uuusmiech: