pamiętasz, jak na początku mojej bytności na forum odgrażałam się, że będę Cię gonić

Moderator: infernal
to było wyjątkowo tylko w tym biegurubin pisze:Ty w dresie, a ja się cieszę, że wreszcie chłodnoi i tak na krótko biegam;....
oj tam, oj tamrubin pisze:....pamiętasz, jak na początku mojej bytności na forum odgrażałam się, że będę Cię gonić![]()
.... chyba już nie dam rady
To tempo M wyszło z przypadku, biegłem z kolegą i jakoś tak wyszło. W tym dniu akurat biegło mi się wyjątkowo dobrze, mógłbym jeszcze spokojnie biec dalej tym tempem, ale przecież tak chyba każdy ma że czasami trening wychodzi wyjątków łatwo a innym razem coś niby spokojnego a samopoczucie jakieś nie tak.kapolo pisze:U mnie pierwsze Progi poszły ciężko. Mam nadzieję, że to kwestia dyspozycji, a raczej niedyspozycji dnia. Ale widzę, ze kolega już uskutecznia tempo M. Da się to biegać na względnym komforcie?
to tak samo jak jakapolo pisze:......Jestem tydzień za Tobą więc zaczynam się obawiać tempa M podczas długiego biegu.
teoretycznie tempo M wychodzi mi 4:56 ale raczej albo na pewno nie jestem na to jeszcze przygotowany, choć te 90 min. spróbuje polecieć w tempie ok 5:00.sosik pisze:TM to fajne tempo o ile dobrze dobrane. Wieśku jakie to będzie u Ciebie ?
Nie chwal dnia przed zachodem słoncaWapel pisze:ja i tak Ci zazdroszczę tej regularności szczerze mówiąc... oby tak dalej a zakładane cele zrealizujesz z nawiązką
po dwóch dniach będziesz się już czuł dobrze i będziesz mógł truchtać więc to żadna przerwa moim zdaniem :Pacer pisze:Nie chwal dnia przed zachodem słoncaWapel pisze:ja i tak Ci zazdroszczę tej regularności szczerze mówiąc... oby tak dalej a zakładane cele zrealizujesz z nawiązką
właśnie czeka mnie kilka? dni wolnego ....angina! wcześniej żonka chorowała teraz na mnie się rzuciło. Ile potrwa przerwa nie wiem? Generalnie dobrze się czuje gardło już nie boli, opuchlizna zeszła ale przez 5 dni biorę antybiotyk.