no przeciez slabo pobiegl - widziales kiedys jakis dobry bieg z nurkowaniem w kaluzy po drodze?Raul7 pisze:Rusek.. drażnisz mnie powoli![]()
weźno wkoncu coś przegraj...
albo nie wiem.. słabo pobiegnij..
kurde no.

Moderator: infernal
no przeciez slabo pobiegl - widziales kiedys jakis dobry bieg z nurkowaniem w kaluzy po drodze?Raul7 pisze:Rusek.. drażnisz mnie powoli![]()
kurde no.
To jest Rusekioannahh pisze:no przeciez slabo pobiegl - widziales kiedys jakis dobry bieg z nurkowaniem w kaluzy po drodze?Raul7 pisze:Rusek.. drażnisz mnie powoli![]()
kurde no.![]()
dziękuję za informację.Buniek pisze:No to już wiadomo czemu tak zasuwasz
wczoraj na posiedzeniu WADA (WA Doping A) dyskutowano uznanie nikotyny jako niedozwolonego środka
http://www.foxsports.com.au/other-sport ... 6139585832The performance-enhancing effects of nicotine included increased "vigilance and cognitive function" and "reduced stress and body weight", the laboratory reported after a year-long study published by the Forensic Science International journal.
" ... nicotine also triggers a significant increase of pulse rate, blood pressure, blood sugar and epinephrine release owing to simultaneous stimulant and relaxant properties," the laboratory reported.
The laboratory researchers noted that smokeless tobacco was "a very attractive drug from a doping perspective" because it did not damage an athlete's breathing and respiratory system.
, czy Rupp ma takie żółte zęby od snusa?(tytoń do żucia)Salazar pisze:Przeciwko takim rywalom robi się wszystko co jest możliwe pod względem prawnym, etycznym i moralnym – cokolwiek daje szansę lepszego wyniku.”
Nie przejmuj się, przed czterdziechą odmłodniejeszkulawy pies pisze: jako praktykujący wyznawca filozofii: żyj szybko, kochaj mocno i umieraj młodo
stanę się skrajnie niewiarygodny po trzydziestce...czyli, kuźwa, już za kilka miesięcy.
robbur pisze:Nie przejmuj się, przed czterdziechą odmłodniejeszkulawy pies pisze: jako praktykujący wyznawca filozofii: żyj szybko, kochaj mocno i umieraj młodo
stanę się skrajnie niewiarygodny po trzydziestce...czyli, kuźwa, już za kilka miesięcy.