Zastanawiam się nad tą Szczytnicką Piątką, w razie co dam znaćrene87 pisze:Jest może tutaj ktoś kto też się wybiera ??? i wesprze ??![]()

Moderator: infernal
Zastanawiam się nad tą Szczytnicką Piątką, w razie co dam znaćrene87 pisze:Jest może tutaj ktoś kto też się wybiera ??? i wesprze ??![]()
Dzięki! Będzie mi miłokachita pisze:Zastanawiam się nad tą Szczytnicką Piątką, w razie co dam znaćrene87 pisze:Jest może tutaj ktoś kto też się wybiera ??? i wesprze ??![]()
Dziękujęrubin pisze:o mamuniu, a kto Cię ubierał![]()
; z zawodami dasz pięknie radę, cały miesiąc na przygotowania a już teraz świetnie sobie radzisz
Ten z renomy znam, bo maja duzo fajnych rzeczy dla dziecikachita pisze:Są nawet dwa TKMaxxy i można fajne ciuchy kupićJeden jest w Renomie, drugi koło Korony.
mimik pisze:Gratki jeszcze raz!
Spokojnie wpadłoby jeszcze trochę kaemów.![]()
Szczerze, już trochę zapomniałem jakie to uczucie pokonać pierwszy raz taką barierę. Ale pamiętam, że kiedyś też miałem z tegoniezłą frajdę. W sumie do dzisiaj mam, ale zmieniły się trochę priorytety i cele.
Dzięki ! W ogole dzisiaj ow swiateczny dzien maraton w Warszawie, Londynie i mój osobisty "maraton"rubin pisze:graty dla Renatypierwsza dyszka to pierwsze biegowe święto
należy się coś więcej niż tylko kawka