Otóż to - bierz lepiej przykład z tego: To tak tylko pro forma dodaję, bo Conco ładna dziewczyna, to wiadomo, że brzydko biegać nie możeGife pisze:Fotę swoją wstaw to być może już rodzicom męża przyprowadzisz![]()
Od Twojego avatara aż mnie kolana boląlepiej nie stosuj go za wzór
concordia- komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
 - Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
 - Życiówka w maratonie: brak

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- concordia
 - Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min

O widzisz, to muszę się jeszcze w wielu kwestiach doedukować, bo byłam pewna, że te przedziały wylicza się na podstawie tętna, a nie tempaacer pisze:Jeśli Twoim celem będzie 55 min na 10k to Twoje OWB1 powinno wynosić 6:30-7:00 min/km a jeśli 50 min to tempo 6:07 - 6:30 min/km .... przynajmniej tak wychodzi z kalkulatora
Dzięki za rade, wieczorem jak wrócę z pracy to postaram się trochę bardziej wdrożyć w temat
Jakbym pobiegła w styczniu na 55 to chyba fruwałabym ze szczęścia
Nie będe Cię straszyła, jeszcze koszmary nocne będą Cię dręczyły przed samymi Świętami, więc to tak z dobroci serca :uuusmiech:Gife pisze:Fotę swoją wstaw to być może już rodzicom męża przyprowadzisz![]()
Od Twojego avatara aż mnie kolana boląlepiej nie stosuj go za wzór
Avatar jest symboliczny! Poza złym stylem jest w nim coś cudownego i rozkosznego
dzięki! Myślę, że tak źle jak w avatarze nie jest, ale na pewno jest nad czym pracować! Ostatnio np się dowiedziałam, że stawiam stopy lekko na boki, z tym, że biegaliśmy po śniegu(nie zawsze ubitym), więc nie wiedzieliśmy, czy to od ślizgania czy po prostu tak koślawie stopy stawiamgrim80 pisze: Otóż to - bierz lepiej przykład z tego:
- rubin
 - Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak

co jeden to lepszy  
  , znaczy się avatar;  

concordia, łączę się w bólu - jeśli chodzi o pracę do nocy; ja niestety też ślęczę ciągle przed komp., tyle, że w domu, bo niby urlop
 ;

concordia, łączę się w bólu - jeśli chodzi o pracę do nocy; ja niestety też ślęczę ciągle przed komp., tyle, że w domu, bo niby urlop
- hotmas
 - Zaprawiony W Bojach

Łączę się w bólu, mam to samo. Chociaż ostatnio wieczorami wybieram się do miasta bo to i chodniki odśnieżone no i oświetlone. Trzymam kciuki za realizacje planów.
Z racji, że mieszkam na zadupiu i biegam po polach, trochę bałam się wyruszyć w głąb lasu i w rezultacie biegałam na trójkącie wbieg- prosta- zbieg.
- P@weł
 - Zaprawiony W Bojach

Ja uwielbiam takie "zadupia", z chodników dawno uciekłem, zdrowiej dla stawów, przyjemniej dla oka..Ciężko byłoby mi nazwać latanie po najbliższej okolicy "przygodą", chyba żebym zawadził o jakieś auto 
, a tak w lesie, nawet miejskim, mogę choć na chwilę przełączyć się na inne receptory..
 Co do studiów, nawet się nie wahaj 
 Poznań jest gościnny, sympatyczni biegacze 
, fajna imprezowa Starówka 
 ps. zmiana avatara - jest jak najbardziej ok 

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- concordia
 - Zaprawiony W Bojach

najlepiej, jak w ogóle usunę, bo one się tak śmiesznie rozciągająrubin pisze:co jeden to lepszy, znaczy się avatar;
![]()
Wiesz, ja lubię biegać po bardziej miękkich podłożach, bo moje kolana wtedy jakkolwiek żyją, a są lekko zdezelowane(trenowałam jeździectwo 7 lat). Najbardziej w bieganiu po polach/lesie uwielbiam tą ciszę i jeleniowate, które potrafią mi zawsze humor poprawić!hotmas pisze: Łączę się w bólu, mam to samo. Chociaż ostatnio wieczorami wybieram się do miasta bo to i chodniki odśnieżone no i oświetlone. Trzymam kciuki za realizacje planów.
Ale chciałabym poznać jakieś nowe, leśne biegowe ścieżki więc z niecierpliwością czekam na ocieplenie- wtedy siostra może ruszy tyłek na rower
wiesz co, ja po mieście lubię czasami pobiegać bo spotykam tam wielu biegaczyP@weł pisze:Ja uwielbiam takie "zadupia", z chodników dawno uciekłem, zdrowiej dla stawów, przyjemniej dla oka..Ciężko byłoby mi nazwać latanie po najbliższej okolicy "przygodą", chyba żebym zawadził o jakieś auto, a tak w lesie, nawet miejskim, mogę choć na chwilę przełączyć się na inne receptory..
Co do studiów, nawet się nie wahaj
Poznań jest gościnny, sympatyczni biegacze
, fajna imprezowa Starówka
ps. zmiana avatara - jest jak najbardziej ok
Właśnie w tygodniu planuje jakieś dłuższe wybieganie i chyba wybiorę się do miasta, jest gdzie nabić km
- Gife
 - Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:04
 - Życiówka w maratonie: 2:42:10
 - Kontakt:

Potwierdzam. Te noooooooooogi mają prawie 170 cm długości na tym avieP@weł pisze:zmiana avatara - jest jak najbardziej ok
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
						Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- rubin
 - Zaprawiony W Bojach

nawet bardziej niż ok  

/avatar/; i nie zmieniaj, mamy wzorzec, niedościgniony, ale wzorzec  :uuusmiech: 
a ten biegowy kłuł nie w oczy ale w kolana

fajny masz plan na sylwester, zbieraj siły, nie przemęcz się w tygodniu i na pewno dasz radę, bieganie w grupie zawsze lżej wychodzi niż w pojedynkę

a ten biegowy kłuł nie w oczy ale w kolana
fajny masz plan na sylwester, zbieraj siły, nie przemęcz się w tygodniu i na pewno dasz radę, bieganie w grupie zawsze lżej wychodzi niż w pojedynkę
- hotmas
 - Zaprawiony W Bojach

To nie tak, że ja tęsknię za miastem wprost uwielbiam moje zadupie i dlatego się tu przeniosłem, ale przy moim trybie pracy wieczorne treningi przy ruchliwej drodze to nie jest bezpieczne a czołówka jakoś mi za bardzo nie leży. No i na ścieżki wkoło bardziej nadawałyby się łyżwy. Dlatego teraz taki kompromis no i marzenia o wiośnie.
I dzięki za zaproszenie

I dzięki za zaproszenie
					Ostatnio zmieniony 23 gru 2012, 22:56 przez hotmas, łącznie zmieniany 1 raz.

- P@weł
 - Zaprawiony W Bojach

No to dawaj do Poznaniaconcordia pisze:wiesz co, ja po mieście lubię czasami pobiegać bo spotykam tam wielu biegaczyMają zazwyczaj bardzo przyjazne nastawienie, a czasami jest mi potrzebny kontakt, nawet chwilowy, z osobami które mają tą samą pasję
![]()
Właśnie w tygodniu planuje jakieś dłuższe wybieganie i chyba wybiorę się do miasta, jest gdzie nabić km
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- concordia
 - Zaprawiony W Bojach

Aż z ciekawości porównałam ava z oryginalnym zdjęciemGife pisze:Potwierdzam. Te noooooooooogi mają prawie 170 cm długości na tym avieP@weł pisze:zmiana avatara - jest jak najbardziej ok
Musze przyznać, że w rzeczywistości są ciut krótsze
kurcze, no mam nadzieję, że damy radęrubin pisze:fajny masz plan na sylwester, zbieraj siły, nie przemęcz się w tygodniu i na pewno dasz radę, bieganie w grupie zawsze lżej wychodzi niż w pojedynkę
to chyba mamy ten sam problemP@weł pisze:, boję się, że się uzależniłem
- Matthias
 - Zaprawiony W Bojach

Łooo matko, już się bałem, że tylko jak tak mam i trzeba będzie iść z tym do lekarza. Wczoraj nie mogłem zasnąć bo za intensywnie myślałem o dzisiejszym biegu i planowanej trasie.to chyba mamy ten sam problemja ostatnio nie mogłam do 3 nad ranem usnąć bo myślałam o porannym biegu i zdałam sobie sprawę, że to nie jest normalne
Już widzę te powstające kliniki leczące uzależnienie od biegania i nałogowych biegaczy
ENDOMONDO
FORUMOWY DZIENNIK BIEGOWY
KOMENTARZE
21 km - 01:27:46 (7 kwietnia 2013 r.)
10 km - 00:39:44 (12 maja 2013 r.)
5 km - 00:18:41 (4 stycznia 2014 r.)
"Bądź wytrwały. Kiedy podejmujesz się jakiegoś zadania doprowadź je do końca."
KOMENTARZE
- concordia
 - Zaprawiony W Bojach

A wiesz co jest najlepsze? Byłam zła na siebie bo tłumaczyłam to sobie tak, że wstanę nie wyspana a wstałam BARDZO wyspana, chociaż przez całą noc tak naprawde "czuwałam" i tylko czekałam żeby się obudzić i pobiecMatthias pisze:Łooo matko, już się bałem, że tylko jak tak mam i trzeba będzie iść z tym do lekarza. Wczoraj nie mogłem zasnąć bo za intensywnie myślałem o dzisiejszym biegu i planowanej trasie.to chyba mamy ten sam problemja ostatnio nie mogłam do 3 nad ranem usnąć bo myślałam o porannym biegu i zdałam sobie sprawę, że to nie jest normalne
Już widzę te powstające kliniki leczące uzależnienie od biegania i nałogowych biegaczy![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia w klinice
- siena_driver
 - Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18

Póki nie planujecie sobie tras przez Endo, czy inny tracker, a tylko rozmyślacie, to jest jeszcze dla Was nadziejaconcordia pisze:A wiesz co jest najlepsze? Byłam zła na siebie bo tłumaczyłam to sobie tak, że wstanę nie wyspana a wstałam BARDZO wyspana, chociaż przez całą noc tak naprawde "czuwałam" i tylko czekałam żeby się obudzić i pobiecMatthias pisze:Łooo matko, już się bałem, że tylko jak tak mam i trzeba będzie iść z tym do lekarza. Wczoraj nie mogłem zasnąć bo za intensywnie myślałem o dzisiejszym biegu i planowanej trasie.to chyba mamy ten sam problemja ostatnio nie mogłam do 3 nad ranem usnąć bo myślałam o porannym biegu i zdałam sobie sprawę, że to nie jest normalne
Już widzę te powstające kliniki leczące uzależnienie od biegania i nałogowych biegaczy![]()
![]()
![]()
![]()
Do zobaczenia w klinice
- Matthias
 - Zaprawiony W Bojach

Ja zazwyczaj planuję sobie trasy w google earth lub google maps...Póki nie planujecie sobie tras przez Endo, czy inny tracker, a tylko rozmyślacie, to jest jeszcze dla Was nadzieja![]()
ENDOMONDO
KOMENTARZE
KOMENTARZE