Trasa wyglądała następująco: pierwsze i ostatnie ok. 200m po asfalcie/chodniku, pozostała część w lesie, po w miarę płaskiej ścieżce.
Co do butów... aż musiałem w internecie sprawdzić

Moderator: infernal
o 18 biegasz z czołówką czy masz oświetlone ścieżki, stadion ?b_j_j pisze:Dzięki bardzo! W końcu trzeba ruszyć kopytem
Zazwyczaj trenuję rano o 10.00, a po południu o 18.00 tak , żeby między treningami zostało około 6h na zregenerowanie się.
b_j_j pisze:Co do butów... to są Nike Air Zoom Explosion Road 2,
Oczywiście dłuższy, a ty ? I jak u ciebie z formą ? Trzy miesiące to już faktycznie niewieleMaster Piernik pisze:Na AMP-ach biegniesz krótszy czy dłuższy dystans ? Już niecałe 3 miesiące
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t=25766b_j_j pisze: A co do butów, z tego mogą być dobre startówki na ulicę jeśli doklei się ten kawałek "bieżnika". Przecież te 175g to na prawdę niewiele. Tylko przez ten zupełny brak amortyzacji raczej bałbym się biegać w nich dystans dłuższy niż 5km. Muszę to przetestować na własnej skórze
Amortyzację masz w śródstopiu; łuk stopy to jest Twoja amortyzacja; jeżeli Chcesz być naprawdę szybki musisz go w pełni wykorzystać.b_j_j pisze: Tylko przez ten zupełny brak amortyzacji raczej bałbym się biegać w nich dystans dłuższy niż 5km. Muszę to przetestować na własnej skórze
Formę sprawdzę w weekend bo mam startb_j_j pisze:Oczywiście dłuższy, a ty ? I jak u ciebie z formą ? Trzy miesiące to już faktycznie niewieleMaster Piernik pisze:Na AMP-ach biegniesz krótszy czy dłuższy dystans ? Już niecałe 3 miesiące
A co do butów, z tego mogą być dobre startówki na ulicę jeśli doklei się ten kawałek "bieżnika". Przecież te 175g to na prawdę niewiele. Tylko przez ten zupełny brak amortyzacji raczej bałbym się biegać w nich dystans dłuższy niż 5km. Muszę to przetestować na własnej skórze
Rozpoczęcie roku 2012 w kwestii startów uważam za bardzo udane, na wymagającej trasie 10 km w tym[ok 3 km asfalt reszta mokry, błotnisty teren] wygrałem z czasem 33'36'' mając ok 20 sekund przewagi na drugim zawodnikiem-Andrzejem Krzyścinem, niegdyś biegającym na bardzo wysokim poziomie, który do tej pory biega świetnie.b_j_j pisze:W takim razie powodzenia! Daj znać jak ci poszło!
Jednak te 9km przełaju na AMP coś w sobie ma