W tym roku jeszcze tylko 3 starty i chyba zakończę tegoroczny sezon

pocisnęłam? ale z czym?
Moderator: infernal
Aniad1312 pisze:Nie nie, opłata startowa poszła już w górę. Nie ma szans
bardzo ciekawe to co napisałaś, wydaje mi sie to nierealne ale mozesz spróbowaćAniad1312 pisze:W tym roku jeszcze tylko 3 starty i chyba zakończę tegoroczny sezon
mam tu na myśli oczywiście kilometrażAniad1312 pisze:pocisnęłam? ale z czym?
ale że mi nie wierzysz?panucci10 pisze:yhy
![]()
Będę próbować z całych siłpanucci10 pisze:wydaje mi sie to nierealne ale mozesz spróbować![]()
Tempo wyszło szybsze, bo na końcu chłopaki już przyspieszali i chcąc nie chcąc, ja też jakoś tak ciut szybciej dreptałam...A bo ta dyszka to dziwna była. Z jednej strony mnie odcięło na chwilę, ale po starcie miałam duży niedosyt. Jak zresztą zawsze chybapanucci10 pisze:mam tu na myśli oczywiście kilometraż! chociaż tempo jak na takiego longa dzień po dyszce tez niczego sobie! skromnisia
wiem co nie co jak to było wiosną wiec mam co do tego podstawyAniad1312 pisze:ale że mi nie wierzysz?![]()
próbuj, próbuj! nikt Ci tego nie zabroni! aha! i walcz z całych sił bo coś myśle że głowa w tym starciu jednak przegra z ciałemAniad1312 pisze:Będę próbować z całych sił![]()
a tam niedosyt, kolejne cenne doświadczenie na dyszceAniad1312 pisze:A bo ta dyszka to dziwna była. Z jednej strony mnie odcięło na chwilę, ale po starcie miałam duży niedosyt.
nie no co Ty! Ty dziwnaAniad1312 pisze: ja chyba jestem jakaś dziwna...
nooo, to witaj w klubieAniad1312 pisze:albo nienormalna....panucci10 pisze:nie no co Ty! Ty dziwna?
a kto to tam wieAniad1312 pisze:Wojtek, mam nadzieję że chociaż NIE biegamy, jak ci-dziwnipanucci10 pisze:nooo, to witaj w klubie
yyy z czego Ty masz żołądeka że głodna byłam przeokropnie to chwyciłam kawałek kiełbachy, zagryzłam dwoma bananami
noo, dlatego proponuje żebyś sobie zrobiła zawody na treninguAniad1312 pisze:Wojtek, na zawodach presja jest szybkiego biegania. Od razu mam ochotę na przekór robićA na treningu - chcę, a nie muszę.
Tak u mnie ze wszystkim