Moderator: infernal
No to samo mam, to samo. A przecież to w ogóle nie jest śmieszne, no nic a nic.Aniad1312 pisze:Wcale a wcale! tylko dlaczego zaczęłam się śmiać, kiedy to przeczytałam...zoltar7 pisze:Jak mnie w maju zobaczył trener KJ to z całą powagą rzekł: "Widzę, że zbudowałeś masę?" i to wcale nie jest śmieszne...
w sb na szczęście (?) mam podbiegi, a w ndz ok 15kmwolf1971 pisze:Chyba już przyzwyczailismy sie do biegania w upale ponad 30 stopniowym i dlatego tak ladnie wchodza Nam treningi. Mi tez ladnie poszla ZB a bylo blekitne niebo i odczuwalna 34Pytanie co to bedzie w weekend? Zapowiadaja ochlodzienie hihihi Jak biegac, jak?
A później... a później przyjdzie starośćpanucci10 pisze:ładnie kręcisz, ładnieciekaw jestem efektów! moze nie bedziesz mistrzynią tylko na treningach
![]()
Ale ja coś czuje że wszytskie swoje założenia i cele zrealizujesz w tym roku!!!
Ciekawe jak określili ten warunek wieku. Chciałbym wiedzieć w jakim wieku nie wolno być już kobiecie piękną. Zaraz, zaraz... - nic nie napisali o warunku płci - więc może i ja się załapię? O ile spełniam warunek wieku..."Kwalifikuje się Pani do ogólnopolskiej akcji "Piękna Polka - Lato 2013", ponieważ spełnia Pani warunek miejsca zamieszkania i wieku."