chel - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Jaki pierwszy dzień roku, taki podobno cały rok - dobrze Ci się zapowiada. U mnie wolałbym, żeby się ta prawidłowość nie sprawdziła.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Osz, że cię. Ja dzisiaj wylazłem o 5:20 i uznałem to za szczyt heroizmu. Ciekawe czy ktoś Cię pobije?godzina 4:51, a ja latam.
Ale tego co robisz ze sznurowadłami to jakoś sobie nie mogę wyobrazić. Osobiście wiąże po prostu podwójny węzeł. Nie to, żeby mi się kiedyś rozwiązał ten pojedyńczy, ale nie chcę ryzykować padu na pysk w ciemności podczas jakiegoś interwału.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Zapowiada się piękny wynik z tego sprawdzianu!
-
- Zaprawiony W Bojach
nie przejmuj sie mi tez sie nie raz zdarza ze nie odpowiadaja, a pozniej pierwsi zaczynaja sie witac
z tym ze ja to sie zawsze boje ze druga strona (nie zaleznie od plci) pomysli ze ja podrywam i to mnie czasami paralizuje
z tym ze ja to sie zawsze boje ze druga strona (nie zaleznie od plci) pomysli ze ja podrywam i to mnie czasami paralizuje
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
opole. na śląsku się urodziłam.Kanas78 pisze: To Ty z Gliwic/okolic jesteś?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
suplasyn.
tylko błagam, nie opowiadaj mi nic, już mnie mama zdążyła postraszyć, bo też kiedyś miała ('to idź razem z tatą, ja pamiętam swój pierwszy zastrzyk i nie chciałabym być sama w takim momencie' brzmi jak poród albo jakieś chemioterapia.. ). ale staram się nie bać, po pierwsze - co zrobię, ucieknę z igłą w kolanie? , po drugie - strasznie się cieszę, że wiem, co mi jest i że uwolnię się wreszcie od tego bólu, bo to nie jest tak, że boli, gdy jest przeciążone, tylko jak siedzę, leżę, cały czas noo!
okej, wygadałam się, a na deser powiem, że pobiegłam całkiem fajny trening w całkiem fajnym tempie. ale spiszę jutro.
tylko błagam, nie opowiadaj mi nic, już mnie mama zdążyła postraszyć, bo też kiedyś miała ('to idź razem z tatą, ja pamiętam swój pierwszy zastrzyk i nie chciałabym być sama w takim momencie' brzmi jak poród albo jakieś chemioterapia.. ). ale staram się nie bać, po pierwsze - co zrobię, ucieknę z igłą w kolanie? , po drugie - strasznie się cieszę, że wiem, co mi jest i że uwolnię się wreszcie od tego bólu, bo to nie jest tak, że boli, gdy jest przeciążone, tylko jak siedzę, leżę, cały czas noo!
okej, wygadałam się, a na deser powiem, że pobiegłam całkiem fajny trening w całkiem fajnym tempie. ale spiszę jutro.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
O ja A da się to jakoś przynajmniej trochę zniwelować odpowiednimi wkładkami do butów na ten przykład?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]