Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Wiedziałem, że nas MISZCZ nie zostawi!!!
SUPER!!!!
New Balance but biegowy
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Nie będzie ... BABA :bum: zabraniać blogowania...
MISZCZ wrócił !
sebastian899

Nieprzeczytany post

A co do kobiety, to uznałem, że jestem za przystojny, dobrze wyglądam i zbyt rozsądny aby byc z jakąś kobietą.
Wróciłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł i to w starym dobrym stylu jak zawsze mega skromny , to najpiękniejszy prezent jaki mogłem dostać od zająca , mistrzu nie rób nam tego już więcej

Pewne jest jest, że będę znacznie wolniej biegał rozbiegania

Pamiętaj co mówił trener na stadionie na temat wolnych rozbiegan , Ty mistrzu jesteś Harpagan , a prawdziwy Harpagan nigdy nie zwalnia

niestety trochę odczuwam bóle mięśni czworogłowych, a dokładnie mięsień odpowiedzialny za odbicie.

Ale jak to jest ja byłem pewny że Harpagana nigdy nic nie boli , przecież dla mnie to było tak oczywiste jak to że ziemia jest plaska :niewiem: :tonieja:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Jednak życie jest piękne , kocham zycie !!! marzy mi się jeszcze tak żeby kiedyś mistrz zastawił komentarz u mnie na blogu , ale to utopia , nie można mieć wszystkiego .
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wystarczy Ci jak ja napiszę, że jesteś zajebisty ?
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A co do kobiety, to uznałem, że jestem za przystojny, dobrze wyglądam i zbyt rozsądny aby byc z jakąś kobietą.
Beata szans nie ma :oczko: ale wy Panowie możecie startować do swojego idola :hahaha:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Nie wystarczy Ci jak ja napiszę, że jesteś zajebisty ?
Nie podlizuj się , dla Ciebie już i co niema miejsca w team Harpagan , miałeś już swoją szanse i jej nie wykorzystałeś, zresztą i co nie byłeś godny tego zaszczytu .
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

OK :hahaha:
sebastian899

Nieprzeczytany post

keiw pisze:
Beata szans nie ma :oczko: ale wy Panowie możecie startować do swojego idola :hahaha:
Jarek no wiesz co bez takich tekstów bo się pogniewamy , my go traktujemy jak mentora , ojca , nauczyciela , wodza ,przewodnika , idola itd ,tutaj niema zadnych podtekstów seksualnych przynajmniej z mojej strony , no chyba że Mati coś tam.... :hej:
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oświadczam że Harpagan jest również dla mnie tylko i AŻ mentorem, ojcem, nauczycielem...
Nie traktuję go jako obiekt pożądania, podobnie jak i innych osobników płci męskiej.

Harpagan jest dla mnie jak światło w ciemności, nadzieja w bezsilności...
Nie znam słów co mają jakiś większy sens i nie znam słów które wyrażą moją wiarę i uwielbienie do MISZCZA...

Wodzu, PROWADŹ !!!
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Siedlak kupił już sobie buty w odpowiedniej wersji, chyba coś przeczuwał :bum:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

MISZCZU, gdzie jesteś ? Przemów !
sebastian899

Nieprzeczytany post

Mistrzu o tych relacja damsko - męskich jeszcze chętnie posłuchamy , dziel się z nami swoją wiedzą , doświadczeniem :hej: 85 km ?Harpaganie jak Ci nie wstyd to pisać publicznie , pamiętaj o tym że jak się biega 70-80 km to jest słaba regeneracja itd, trzeba biegać minimum 130 wtedy nic nie boli i biega się świetnie , tak trenują prawdziwe Harpagany .Mistrzu zajrzyj kiedys do mnie na bloga , zobaczysz jak Twój najwierniejszy uczeń bawi się w trenowanie .
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:Mistrzu zajrzyj kiedys do mnie na bloga , zobaczysz jak Twój najwierniejszy uczeń bawi się w trenowanie .
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Chyba nie lałeś :hahaha:
sebastian899

Nieprzeczytany post

lales ? ? chciałeś napisać chlales ? troszeczkę :hej: podoba mi się to że mistrz nie ogranicza się tylko na bieganiu i wchodzi w tematy to co raz bardziej ............
ODPOWIEDZ