Moderator: infernal
Przyjemność była obopólna, więc to nie jest egoizm w czystej postaci :uuusmiech: . Spokojnie przespana noc? Widziałem Cię ok. 23-ej w ogólnodostępnej telewizji :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech: , więc - póki co - chyba Ci się nie udało....10km po 6:14 z Robertem. Wiem, że to egoizm w czystej postaci, ale: tego było mi trzebaJedyne o czym teraz marzę, to choć jedna, spokojnie przespana noc...
Chyba zagięłam czasoprzestrzeń, bo zobaczyłam tam siebie dopiero dziś około południa...roberturbanski pisze:Spokojnie przespana noc? Widziałem Cię ok. 23-ej w ogólnodostępnej telewizji :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech: , więc - póki co - chyba Ci się nie udało....
Obiecanki cacanki......frelka pisze:... Nie otwieraj lodówki, bo z niej wyskoczęFrelka jest wszędzie :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Tak się składa, że czytam wpisy Roberta i interwały w jego wykonaniu nie różnią się nie wiadomo jak od tych więc powiem-dobra robota! i bez histerii mi tufrelka pisze: Tempa interwałów: 5:20; 5:24; 5:09; 5:03; 4:56. Byłam wybitnie zmęczona, ale też wybitnie zadowolona, a Robert... odpoczął na tych interwałach