Graty za życiówkę!

Moderator: infernal
Siłaczka!Chciała-nie chciała, ale pobiegała. O 3:55 pomyślała, że dosyć wylegiwania się, bo już wschód słońca dawno minął, więc buty wzięła i pomknęła. Ale króóóótko, raptem dwadzieściaparę, i woooolno, po 4:50 - ale pod górkę było
A dzięki, do siłaczki mi daleko, ale jeszcze powiedz mi, skąd i którego dnia ten cytat? Bo na moje to nie wyglądagrim80 pisze:Gratki Ania!
Uwielbiam te Twoje opisy treningów
Siłaczka!Chciała-nie chciała, ale pobiegała. O 3:55 pomyślała, że dosyć wylegiwania się, bo już wschód słońca dawno minął, więc buty wzięła i pomknęła. Ale króóóótko, raptem dwadzieściaparę, i woooolno, po 4:50 - ale pod górkę było
No, specem nie jestem, ale wydaje mi się, że jak z czasem zaczniesz szybciej biegać, to i przebieżki będziesz miała szybsze. Ja u siebie widzę różnicę wg tego właśnie klucza, między tym a poprzednim rokiem.Angua pisze:Ania, bardzo dobry bieg, fajnie i lekko opisany, a jaki czas super! Gratuluję![]()
Fajne masz tempa setek. Powiedz mi, czy takie akcenty z czasem powinny być szybsze? Czy jeśli teraz biegam przebieki 30'' w tempie ok. 4:00, to tak powinnam lecieć i nie zwiększać tempa?
cienta ripostaJeden z nich chciał zagaić i pyta: "Ale czemu tak wolno?" Dostał odpowiedź: "Jak pan przebiegnie tyle co ja, to pogadamy"chyba by nie przebiegł, tak na moje oko
Zaraz tam ciętapanucci10 pisze:cienta ripostaJeden z nich chciał zagaić i pyta: "Ale czemu tak wolno?" Dostał odpowiedź: "Jak pan przebiegnie tyle co ja, to pogadamy"chyba by nie przebiegł, tak na moje oko
a na oko to wiesz...chłop w szpitalu umarł