Z zakwasami zobacze jak bedzie jutro bo zwykle najbardziej odczuwam je na drugi dzien.
Moderator: infernal
Bo tak tez jest, ze szczyt zakwasow jest zawsze po okolo 48h.Skoor pisze:Wymysl. Lubie jak boli
Z zakwasami zobacze jak bedzie jutro bo zwykle najbardziej odczuwam je na drugi dzien.
Ja do takich ćwiczeń zbieram się już 5lat i zebrać się też nie mogesosik pisze:Zazdroszczę tej regularności w ćwiczeniach i świetnego progresu na nich. Ja się zbieram od miesiąca i się zebrać do nich nie mogę.
panucci10 pisze:Ja do takich ćwiczeń zbieram się już 5lat i zebrać się też nie mogesosik pisze:Zazdroszczę tej regularności w ćwiczeniach i świetnego progresu na nich. Ja się zbieram od miesiąca i się zebrać do nich nie mogę.
Niech biegaja wolno. Nikt nie zabrania innym biegac wolno i duzo... a na wiosne zostaje w kosciach "wolno".Skoor pisze:A mowia, ze budowanie bazy to dluuuuugie spokojne biegi. Umieram na nich z nudowjak chocby na tej 18-tce w niedziele
sosik pisze:Rolli, a jak się biega i dużo i szybko, to jest szansa, że na wiosnę zostanie i to i to?