wypass - loża szyderców.... ;)
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
OWM 13 kwietnia 2014 ?
-
- Wyga
Widze kolega podobnie jak ja zaczynał od zrzucania wagi... gratulowac i czekam aż się spotkamy gdzieś na maratonie
Bede obserwował wiec nie obijac sie
Powodzenia
Bede obserwował wiec nie obijac sie
Powodzenia
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
No Panie, biegamy biegamy. Widzę, że wreszcie dwa dni z rzędu ładny dystans wszedł.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47m
Ja również muszę jeszcze trochę zgubić wagi.
Aktualnie po treningu mam 86,5kg i skacze tak do max 88kg.
Dobrze by było mieć jakieś 82kg i tak dziwnie jest mi z tą wagą.Jestem chudy jak dziecko większość ubrań wisi na mnie.Ciężko jest się przyzwyczaić.Kiedyś w bicepsie 46cm klatka 130cm,udo 66cm w pasie 95cm i waga tak ponad grubo ponad 100kg. Tony ciężarów przerzucałem a teraz nie wiem czy 130-140kg na ławię pchnę:))
W każdym bądź razie planuję pobiec w marcu przyszłego roku Półmaraton Ślężański i do tego czasu trzeba robić kilometry. Treningi robię wg planu Danielsa plan czerwony później niebieski itd.
A później zobaczę w którą stronę iść. Najważniejsze aby przetrenować całość możliwie bez kontuzyj nie.
Tak jak pisałeś wrzesień cieniutko wyszedł tobie także następne miesiące muszą być w kilometrach i to systematycznie tym łatwiej będzie na połówce:))
Jak na razie pogoda nam dopisuje tylko robić kilometry:))
Aktualnie po treningu mam 86,5kg i skacze tak do max 88kg.
Dobrze by było mieć jakieś 82kg i tak dziwnie jest mi z tą wagą.Jestem chudy jak dziecko większość ubrań wisi na mnie.Ciężko jest się przyzwyczaić.Kiedyś w bicepsie 46cm klatka 130cm,udo 66cm w pasie 95cm i waga tak ponad grubo ponad 100kg. Tony ciężarów przerzucałem a teraz nie wiem czy 130-140kg na ławię pchnę:))
W każdym bądź razie planuję pobiec w marcu przyszłego roku Półmaraton Ślężański i do tego czasu trzeba robić kilometry. Treningi robię wg planu Danielsa plan czerwony później niebieski itd.
A później zobaczę w którą stronę iść. Najważniejsze aby przetrenować całość możliwie bez kontuzyj nie.
Tak jak pisałeś wrzesień cieniutko wyszedł tobie także następne miesiące muszą być w kilometrach i to systematycznie tym łatwiej będzie na połówce:))
Jak na razie pogoda nam dopisuje tylko robić kilometry:))
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
O, patrz, ja tez slucham Nesbø, tyle ze Policja
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Podejrzewam, że i ja do tego dojdę...
W domu czytam fantasy, a w bieganiu jakoś lepiej się skupiam na kryminałach chyba...
W domu czytam fantasy, a w bieganiu jakoś lepiej się skupiam na kryminałach chyba...
-
- Zaprawiony W Bojach
No, Łukasz nareszcie
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Dzięki, nareszcie czuję radość z biegania...majak pisze:No, Łukasz nareszcie
To nie było przetrenowanie raczej, bo w sumie mało biegam...aczkolwiek chyba dobrze mi przerwa zrobiła...
-
- Zaprawiony W Bojach
Przywracasz mi wiarę w ludzi
Dzięki mistrzu
Dzięki mistrzu
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Tak właśnie widziałam na run-logu, że coś się u Ciebie ruszyło
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]