Powodzenia i jak najmniej problemów z kostką

Moderator: infernal
Tak mi się wydaję. Skoro problem dotyczy tego samego miejsca, to chyba to jest to. Mi to w sumie w niczym nie przeszkadza, mam to od zawsze i nauczyłem się z tym żyć i radzić, więc pewnie to jest jakaś wczesna faza. Czyli od fizjo mogę się spodziewać "wymacania" i najwyżej potwierdzenia, dzięki. Myślę jednak, że można to nastawić... Drążę temat, bo będę miał okazję się kogoś podpytać w tej kwestii. Thx.Czy jesteś pewien, że to ITBS?
Stworzyłem sobie szablon w excelu z rozpisanym planem pod maraton. Wyliczenie procentowe odnosi się do zakładanego całkowitego dystansu, który planuję wybiegać w ciągu 6 miesięcy przygotowań. Taki tam dodatek, ale bardzo mnie motywuje. Mniej więcej jeden trening to niespełna 1%. Czasami jednak zwiększam zakładany docelowy dystans i procenty spadajągrim80 pisze:Zastanawiam się, jakim programem wyliczasz procentowe wykonanie planu? Bo zakładam, że używasz jakiejś apki, inaczej z treningów 18/100 wyszło by 18%, nie 15,07%?![]()
Długi weekend poza Warszawą. Ty ładnie poleciałeś. Masz talent!kamilwroblewski78 pisze:Widać, że konsekwentnie trenujesz![]()
Czemu nie biegłeś na Biegu Konstytucji