no niezły z Ciebie mentorDeGie pisze:startne se ale za rok, teraz będę wam kibicował i postawię flaszkę, na pocieszenie

Moderator: infernal
no niezły z Ciebie mentorDeGie pisze:startne se ale za rok, teraz będę wam kibicował i postawię flaszkę, na pocieszenie
DeGie pisze:Mimik pyskaczu to taka specyficzna forma dopingu, a flaszkę sam postawisz, zobaczyszNatomiast widzę, że poważnie martwisz się końcem sezonu na jelenie, ale niepotrzebnie, taki drapieżnik jak ty raz kłapnie szczeną w lesie i już tu zając leży martwy, tam dzik, tam tchurzofretka, więc z głodu nie zginiesz, w razie kryzysu masz jeszcze psa, choć wolałbym, żebyś go na razie oszczędził, obiecanego
Fladra pisze:Mimik, widzę znowu dałeś do pieca
Ja też w sumie za 2 tygodnie mam półmaraton, wiec pewnie też zmodyfikuję tydzień, przed. Z tym, że mój półmaraton jest w sobotę
W Krakowiskim oczywiściemimik pisze:[... A w jakim półmaratonie startujesz?
Ale mnie zestresowałaś. Nie zdawałam sobie sprawy, że to już tak szybko. Ależ ten czas szybko leci. Do zobaczenia w takim razie na MarzannieFladra pisze: Ja też w sumie za 2 tygodnie mam półmaraton, wiec pewnie też zmodyfikuję tydzień, przed. Z tym, że mój półmaraton jest w sobotę
Coś się pomerdało :P - ja też wczoraj myślałem, że jest sobota.Mimikko pisze:12. marca (sobota)