A co, ma się ten gest !kachita pisze:Dzięki, łaskawco![]()
![]()
![]()

Stać mnie

A poza tym to nie zapominajmy, że skromny jestem, wrażliwy i mam dobre serce

Moderator: infernal
A co, ma się ten gest !kachita pisze:Dzięki, łaskawco![]()
![]()
![]()
Kaczita,zoltar7 pisze:kachita pisze: Ja się wczoraj wreszcie skusiłam na kawałek czekolady zakupionej w czwartek - jest pyszna! I udało mi się nie zjeść jej w całości![]()
Za to dziś rano na wadze 1 kg mniej!
![]()
Polska pani domu, w dobie kryzysu - oszczędzaj z Zoltarem!zoltar7 pisze:trolowiadomości
Jak powszechnie wiadomo Arabowie rządzą Światem![]()
![]()
no i właśnie odcięli mnie od Internetu...![]()
W związku z powyższym nie wiem czy będę w stanie podać niedzielny wynik ważenia![]()
ps. Kachita, tylko nie mów nikomu, ale widziałem w Piotrze i Pawle taką czekoladę Ritter Sport tj. orzechy w ciemnej czekoladzie... za tabliczkę 145g chcieli 5,65 zł w promocji (Promocja pewnie dlatego, że zostały jej już tylko 2 mies. przydatności do spożycia... ale co tam, ważne, że trochę taniej).
pardita pisze:Polska pani domu, w dobie kryzysu - oszczędzaj z Zoltarem!
Pomoże, doradzi,
nigdy nie zdradzi!
Do garnka twego
włoży coś dobrego!
A w portfeliku
Będzie po grosiku
tu zaoszczędzonym, tam utargowanym
lecz-w czasie kryzysu-bardzo pożądanym:D
To w ramach treningu mentalnego przed Rzeźnikiempardita pisze:Kaczita,zoltar7 pisze:kachita pisze: Ja się wczoraj wreszcie skusiłam na kawałek czekolady zakupionej w czwartek - jest pyszna! I udało mi się nie zjeść jej w całości![]()
Za to dziś rano na wadze 1 kg mniej!![]()