Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Dzięki, łaskawco :hahaha: :hahaha: :hahaha:
A co, ma się ten gest ! :bum:
Stać mnie :oczko:
A poza tym to nie zapominajmy, że skromny jestem, wrażliwy i mam dobre serce :nowiesz: :spoczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
kachita pisze: Ja się wczoraj wreszcie skusiłam na kawałek czekolady zakupionej w czwartek - jest pyszna! I udało mi się nie zjeść jej w całości :bum:
Za to dziś rano na wadze 1 kg mniej! :spoczko:

:tonieja: :ojoj:
Kaczita,
nie możesz pisać takich rzeczy przy Zoltarze, bo dostanie z nerwów kompulsywnego obżartwa i każdy Twój 1 kg na minusie to będzie zoltarowe +3 kg.
:bum:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:trolowiadomości

Jak powszechnie wiadomo Arabowie rządzą Światem :ojoj: :oczko:
no i właśnie odcięli mnie od Internetu... :trup:
W związku z powyższym nie wiem czy będę w stanie podać niedzielny wynik ważenia :spoczko:

ps. Kachita, tylko nie mów nikomu, ale widziałem w Piotrze i Pawle taką czekoladę Ritter Sport tj. orzechy w ciemnej czekoladzie... za tabliczkę 145g chcieli 5,65 zł w promocji (Promocja pewnie dlatego, że zostały jej już tylko 2 mies. przydatności do spożycia... ale co tam, ważne, że trochę taniej :hejhej: ).
Polska pani domu, w dobie kryzysu - oszczędzaj z Zoltarem!
Pomoże, doradzi,
nigdy nie zdradzi!
Do garnka twego
włoży coś dobrego!
A w portfeliku
Będzie po grosiku
tu zaoszczędzonym, tam utargowanym
lecz-w czasie kryzysu-bardzo pożądanym:D
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Polska pani domu, w dobie kryzysu - oszczędzaj z Zoltarem!
Pomoże, doradzi,
nigdy nie zdradzi!
Do garnka twego
włoży coś dobrego!
A w portfeliku
Będzie po grosiku
tu zaoszczędzonym, tam utargowanym
lecz-w czasie kryzysu-bardzo pożądanym:D
:hej:

a ja wierze w Zoltara :oczko: w koncu jak nie teraz to kiedy, skoro za rok uderzacie na rzeznika ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
zoltar7 pisze:
kachita pisze: Ja się wczoraj wreszcie skusiłam na kawałek czekolady zakupionej w czwartek - jest pyszna! I udało mi się nie zjeść jej w całości :bum:
Za to dziś rano na wadze 1 kg mniej! :spoczko:
:tonieja: :ojoj:
Kaczita,
nie możesz pisać takich rzeczy przy Zoltarze, bo dostanie z nerwów kompulsywnego obżartwa i każdy Twój 1 kg na minusie to będzie zoltarowe +3 kg.
To w ramach treningu mentalnego przed Rzeźnikiem ;) Niech Zoltar ćwiczy silną wolę, kiedy wiatr w oczy :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Co do tych rurek waflowych..Mam do nich słabość, ale do tych z Biedronki :)
Tej firmy są moim zdaniem słabsze w smaku :hejhej:
Faktycznie te rurki z Biedronki są trochę inne... to znaczy rurki podobne ale w środku krem czekoladowy jest bardziej słodki (chrup chrup)...
LadyE pisze: a ja wierze w Zoltara :oczko: w koncu jak nie teraz to kiedy, skoro za rok uderzacie na rzeznika ;)
...matko Rzeźnik :szok: zupełnie o nim zapomniałem :ojoj: :oczko:

o rany gore... ja muszę się odchudzić... a tu Kachita tyle słodyczy mi zareklamowała... a ciekawość to przecież moje drugie imię :tonieja: Może faktycznie nie potrzebnie kupiłem jeszcze dwie czekolady na zapas... ale gdzie one są... a już sobie przypomniałem, zjadłem je przed tymi okropnie słodkimi rurkami z Biedronki... zaraz po paczce Fistaszków :bum:

Dżizas... a tu waga zamiast spadać to jakby znowu do normy wróciła... 88,3 jak przed WIELKIM PLANEM...

chrup chrup...
tfu coś ty znowu zeżarł... :trup:

ps. byłem dzisiaj w tym "minimalistycznym" sklepie na warszawskiej Pradze SPORT-GURU... i jak to na sklep co działa od miesiąca przystało... sobie w dniach 1-6 maja majówkę zrobili :ojoj: :wrrwrr:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, ja dzisiaj zjadłam PRZE-O-GROM-NĄ golonkę. Znaczy nie zjadłam, bo była tak przeogromna, że po połowie spasowałam, ale walczyłam dzielnie ;) A potem wpadły jeszcze jakieś słodycze :jatylko: I w ogóle mam stanowczo za dużo dobrego cholesterolu, muszę się w przyszłym tygodniu lekarza dopytać, co z tym fantem zrobić :ojoj:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Pollinus
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:44

Nieprzeczytany post

A gdzie Ty taką goloneczkę wyhaczyłaś?? Domowe gotowanie, czy jakaś gastronomia?
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gastronomia - byłam z rodzicami w bawarskim Brauhausie ;)

Pollinus
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:44

Nieprzeczytany post

Trochę mi smaka narobiłaś :P
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita zastanawiam się czy WIELKI PROJEKT nie przyniesie odwrotnych skutków do zaplanowanych :chlip: :bum:
Tak więc od jutra postanowiłem wrócić na ścieżkę chwały... znaczy się w końcu zacząć się odchudzać...
...czego tobie i sobie życzę :jatylko:

ps. A propos golonki, to mi się przypomniało jak w Bukareszcie raczeni libańskimi przysmakami przez syryjskich Kurdów... zapragnęliśmy spróbować w końcu kuchni rumuńskiej, no i nam przynieśli: GOLONKĘ, gołąbki i flaczki :ojoj:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

te 20km możesz trochę przycisnąć, będzie dobra zaprawa pod dychę.. byle przed tymi 20km i pomiędzy biegać spokojnie z krótkimi akcentami dla zabawy - minutówki/ przebieżki
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Jeśli zalezy Ci przede wszystkim na 10km to zdecydowanie skrócić przebiegane dystanse, zwiększyć prędkość plus praca ,praca i jeszcze raz praca nad szybkością,jak pisze Mimik przebiezki, interwały itp ;)

powodzenia :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No niby faktycznie interwały trzeba by dodać. O raaaanyyyy, a tak mi się nie chce szybko biegać :bum: Może mi się zachce, jak się w końcu wyśpię ;)

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

odnosnie obzarstwa ;) dzis biegalam z dwoma nadprogramowymi kg wynikajacymi z wczorajszego "malegoconieco" :hahaha: mam nadzieje ze da rade sie jakos tego pozbyc w najblizszych dniach i mi tak nie zostanie :szok:
w przeciwnym razie chyba bede musiala dopisac sie do klubu odchudzajacych sie :ojnie:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ