Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
uwiezienia w windzie nie zazdroszcze, ja bym chyba zemdlala albo co
a co to za super sposoby na brzuchy?
a co to za super sposoby na brzuchy?
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
jak plery? pisałaś jakiś czas temu, że nachrzaniają, więc się uprzejmie dopytuję, jako Forumowa Strażniczka Odcinka Lędźwiowego, Boleśnie przez Los Doświadczona
kachita, spróbuję twój sposób na sznurówki, bo myślałam, że mój jest dobry, ale przestał działać, cholera :/
kachita, spróbuję twój sposób na sznurówki, bo myślałam, że mój jest dobry, ale przestał działać, cholera :/
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
A Gryzia taki zestaw ironowy Wolf znalazł wyślę Ci film przez FB. Aska wiesz co, odkąd byłam na laserach wiesz, że prawie w ogóle nie bolą? Może też przez to, że nie chodzę na sztangi i staram się regularnie ćwiczyć core
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
matko świnta, sztangi przy bolących plerach... aż mnie zgięło, a na krześle siedzę :P
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
wiesz Aśka, to nie były wielkie obciążenia, poza tym instruktor na moich zajęciach pokazywał, jak robić prawidłowo, żeby nie obciążać pleców.. ale w sumie przestałam chodzić ze względu na to, że mocno przypakowałam mięśnie ud i pośladków-w złą stronę to poszło
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze Ci zrobi ta joga Ale pamiętaj o prawidłowym oddechu! Podobno wtedy nie ma zakwasów
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
super ze wreszcie sie na joge wybralas i ze ci sie tak podobalo kto wie, moze na piszczele tez ci pomoze
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Ja tez się cieszę Szczególnie, że za jakiś czas Kanasek zrobi tak...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
jak najtrudniejszy, to znaczy, że teraz już tylko łatwiej ... Karolina, nie biegaj z tak bolącą nogą; co Ci to da? prócz frustracji? wiem, że chodziłaś już po lekarzach rozmaitych i dalej nic nie wiesz, ale próbuj jeszcze; z Łodzi do Poznania nie jest aż tak strasznie daleko, podobno warto się pokazać w Ortorehu, popytaj w wątku poznańskiego bbl-u; a do tego czasu odpuść sobie plany i biegaj tylko wtedy i tylko tak, żeby nie bolało
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
o to, wlasnie to!rubin pisze: a do tego czasu odpuść sobie plany i biegaj tylko wtedy i tylko tak, żeby nie bolało
wiesz, ze mnie tez te piszczele bola co chwile, po ostatnm biegu juz czulam calkiem konkretnie i teraz zastanawiam sie ile mam odpoczywac zeby sie nie zepsuc choc dzis rano odpukac juz bez bolu po wczorajszej jodze.
A wlasnie, joga nic ci nie pomogla?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Rubin no niestety dla mnie orto to za droga impreza. A biegam dlatego że chciałam w kwietniu pobić swoj czas na dyche. Gryzia to dziwne, ale boli mnie bardziej po jodze.. może dlatego że mięśnie rozciagane sa "na sucho" bez rozgrzewki? Przy każdym lądowaniu lewej nogi pieronsko boli. Chciałabym się rozwinąć biegowo, a bieganie dla biegania i tylko wtedy kiedy nie boli chyba mnie nie interesuje. Ale w sumie chyba jak to mówi młodzież mam na to wy....ne, nie samym bieganiem człowiek żyje. Mam rolki, mam karnet na siłownię i basen, bede zyc trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść.
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Cześć, opisany stan to wypisz wymaluj atak astmy, wiem bo sam nim jestem, tylko, że ja na taką ewentualność mam inhalator. Nigdy nie miałaś alergii ? Bo wiesz dzisiaj do alergologa przychodzą nawet starsze babcie, niestety to choroba cywilizacyjna i łapie nawet w sile wieku. (tylko sobie nie pomyśl, że to o Tobie )Jeśli będziesz miała takie sytuacje częściej to proponuję wizytę u alergologa i testy, licho nie śpi. Z astmą i to nie leczoną nie ma żartów, może tak ścisnąć, że nie dasz rady bez inhalatora dojść do siebie.
pozdrawiam i zdrówka życzę
pozdrawiam i zdrówka życzę