Może zbiera siły.Siedlak1975 pisze:Czyżby MISZCZ przestał nauczać????
Albo zasiedział się u tej pani ze sklepu .
Moderator: infernal
Może zbiera siły.Siedlak1975 pisze:Czyżby MISZCZ przestał nauczać????
Już wpis jest ale zapowiedział, że będzie pisał coraz mniejsebastian899 pisze:Kawa nawet z rana już tak nie smakuje , Panie Harpaganie , Panie Harpaganie .....
W ogóle przerwy 1,5 min to prościzna jak niektórzy biegają
Miszcz przemówił i znowu trafił w dziesiątkę!!! Jak mogliśmy to wszystko w treningu przeoczyć? Juz wiem dlaczego nie złamie nigdy tych 9 minut.Treningi szybkości biegam na długich przerwach.
Wow! Sztuka SZYBSZEGO biegania, bo chyba o tej książce pisze wasz Mistrz, to pierwsza książka jaką przeczytałem zaczynając bieganie, bo jako jedyna była u nas w wiejskiej bibliotece. Gorąco polecam początkującym i pewnie nie tylko. Przeczytałem potem kilka innych książek o bieganiu (Skarzyński, Daniels, Galloway itd.), ale żadna nie dała tyle ciekawych wskazówek.harpaganzwola pisze:Jak wytrenowałem inne prędkości, to jak pisza autorzy książki "Sztuka szybkiego biegania" iż szybkość trzeba też dłuższy czas trenować. Teraz co każde rozbieganie bedę trenował szybkość, a więc bieganie odcinków ok 100 m na dużych obrotach, bardzo mocno, na bardzo długich przerwach, bo ta przerwa musi być długa.
Co do biegania dwa razy na dzień to nie jest to lekka sztuka, ale jak się okrzepnie to uwierzcie mi poranny trening wpłynie świetnie na wasz cały dzień. Łatwo mi to mówić, innemu ciężko uczynić.
Jak sie okrzepnie to może napisze.Siedlak1975 pisze:MISZCZU nauczaj dalej ale błagam pisz po polskiemu bo mam problem ze zrozumieniem
To taka gwara regionalna wymieszana z alkoholem może stanowić trudności w zrozumieniu dla zwyklego szaraka, ale jak to mówią mistrzowi wszystko wolno i mistrza się nie ocenia , bo mistrz jest tylko jeden Harpagan .Dzisiaj przytrafiła mi się taka historia biegnę że znajomym długi long 1 zakresowy i znajomy z takim tekstem zwolnij bo biegniemy jak te 2 Harpagany ( gościu nie zna Harpagana ani mu o nim nie opowiadałem , więc byłem w małym szoku jak mi takim tekstem zarzucił , słowo że nie zmyślam ) .PSiedlak1975 pisze:MISZCZU nauczaj dalej ale błagam pisz po polskiemu bo mam problem ze zrozumieniem
Nie wydaje mi się i nie dopytywałemkkkrzysiek pisze:Może ten znajomy też czyta tego bloga?