MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
- Życiówka w maratonie: brak
Na uzupełnienie magnezu to najlepiej ciemna czekolada, minimum tabliczka 

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dzięki! 
No właśnie to minimum trochę mnie przeraża.

No właśnie to minimum trochę mnie przeraża.

- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Z kolei ja takie minima chętnie wypełniam, ale jednocześnie z tego właśnie powodu wróciłem do biegania - można by napisać, że to szczęście w nieszczęściu 

Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 23:15 przez Kwiat, łącznie zmieniany 1 raz.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Spokojnie, w życiu liczy się bilans..Kwiat pisze:Z kllei ja takie minima chętnie wypełniam, ale jednocześnie z tego właśnie powodu wróciłem do biegania - można by napisać, że to szczęście w nieszczęściu

Ale ja jednak chyba nie będę w stanie jeść tylko czekoladę.. Czekolada nie golonka, nie ma w niej wszystkich składników..
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Że się tak powtórzę...
No, szymon z mimikiem wrócili![]()
Przez te wasze tygodniowe odpuszczanie mam teraz okazję pocisnąć was na jesieni - ja idę teraz twardo z treningiem. Bójcie się![]()
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
No słuchaj, trzeba mieć w życiu gest. 

- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
Widzę, że sobie taki mini obóz biegowy zrobiłeś w tych Międzyzdrojach
. Jak widzę skończyło się odpoczywanie a rozpoczął konkretny trening, na pewno to zaprocentuje jesienią 

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
na bogato było w czasie wakacji
nie wiem, czy dobrze wyczytałam, ale wychodzi na to, że w ubiegłym tygodniu nastąpił nagły zryw
, więc wiesz, długo już biegasz, ale uważaj na siebie !!

nie wiem, czy dobrze wyczytałam, ale wychodzi na to, że w ubiegłym tygodniu nastąpił nagły zryw

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Zdecydowanie potrzebowałem trochę się ruszyć, brakowało tylko motywacji. Nad morzem się znalazła.Widzę, że sobie taki mini obóz biegowy zrobiłeś w tych Międzyzdrojach. Jak widzę skończyło się odpoczywanie a rozpoczął konkretny trening, na pewno to zaprocentuje jesienią

Częściej trzeba robić sobie takie obozy.
Bogato. Jakoś trzeba było przetrwać marazm.na bogato było w czasie wakacji
nie wiem, czy dobrze wyczytałam, ale wychodzi na to, że w ubiegłym tygodniu nastąpił nagły zryw, więc wiesz, długo już biegasz, ale uważaj na siebie !!

Tak zryw był, trochę duży skok jak na raz. Ale motywacja była spora, żeby wykorzystać czas właśnie w taki sposób. Mimo takiego skoku starałem się biegać na wyczucie. Dwa treningi dziennie, to też rozłożenie sił i obciążeń. Zobaczymy co będzie za kilka tygodni. Mam nadzieję, że z tego zaprocentuje forma, a nie przetrenowanie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli się dobrze odżywiałeśmimik pisze:Mam nadzieję, że z tego zaprocentuje forma, a nie przetrenowanie.

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Oj dobrze jadlem. Wiedzialem, ze narzucam sobie sporo biegania. Nawet przytyłem. Nie śmiać sie! 

-
- Zaprawiony W Bojach
To na pewno mięśniemimik pisze:Oj dobrze jadlem. Wiedzialem, ze narzucam sobie sporo biegania. Nawet przytyłem. Nie śmiać sie!

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze znaczy, że jem.rubin pisze:no nie wiem, a czy tak trochę po kryjomu można?mimik pisze: Nie śmiać sie!
i co znaczy dobrze?
dużo? (ulubiony mccośtam)
czy wartościowo?
cały czas się nie śmieję

Jeśli dużo biegasz, wypacasz itd.. do tego temperatura. Organizm będzie miał tendencje do zatrzymywania wody w organizmie, w ten sposób rozcieńcza i zmniejsza stężenie substancji toksycznych których nie jest w stanie w odpowiednim momencie i ilości wydalić. Prosty mechanizm. Ja tak mam, że po długim trenowaniu jak przychodzi większa przerwa to ładnie masa schodzi w dół. Tak normalnie trzeba dużo pić..maksio97 pisze:To na pewno mięśniemimik pisze:Oj dobrze jadlem. Wiedzialem, ze narzucam sobie sporo biegania. Nawet przytyłem. Nie śmiać sie!Nie ma co się śmiać, ja też przytyłem, odkąd zacząłem więcej biegać (ostatni miesiąc). Niby jeszcze rosnę, ale to jednak dobrych parę kilo

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Cóż, trzymasz fason