Sebastian, oddam Ci wszystkie swoje treningi za Twoje jedno 34:30 10k

Moderator: infernal
Polecisz na wroactiv ładnie, bydzie dobrzesebastian899 pisze:Michał czuje że mój organizm domaga się już mocnego treningu , a wiem że nie mogę teraz , nie wiem być może przesadziłem z luzowaniem w tygodniu startowym. Mam wrażenie jak wracam po tych 8-10 km jakbym wogole treningu nie zrobil
A kto powiedział, że ja biegłem wypoczynek easy? Krystian, biegłem nie patrząc na zegarek. That's it. Regeneracyjne biegam po 5:00. Można sprawdzićLogadin pisze:No ja dalej uważam, że dla Ciebie dłuższy bieg po 4'40 rzutem przed tym co miałeś to za szybko. Ja tak szybko nie biegam wypoczynku/easy.
Zwłaszcza, że przy tym co obecnie na tartanie wyczyniasz, to po lekkim dniu te 20x 200(39)/39sek powinny wchodzić jak rozgrzany toporek w masło
Nie pierwszy, nie ostatni raz. Biegałem 18km po 4:40 z 100m przebieżkami co jakiś czas. Też było fajnieSkoor pisze:Michał ja jak zobaczyłem na Endo to Twoje 15km to już wiedziałem co się będzie działo na forum
Ale swoją drogą miał być tydzień wytrzymałościowy więc też nie widzę sensu żeby cisnąć. Moje podejście do tego treningu miało być z drugiego końca widełek czyli mniej i wolniej a czasowo tyle samo
Sam to nazwałeś "BS". Na pewno to nie był BS dla ciebie.A kto powiedział, że ja biegłem wypoczynek easy?
Każdy może to postrzegać jak chcekeiw pisze:Widzę, że u ciebie BS to bieg spontaniczny
I o tym właśnie piszę. Fakt, Paweł jesteś z całkowicie innego poziomu mimo wszystko. Biegasz je tak jak czujesz się danego dniaTillo pisze:Ja na przykład biegam BS tak, jak mnie nogi poniosą. Nie silę się na wyższe/niższe tempo
4:30... Cóż, biorąc jego poziom to on BSy powinien biegać koło 3:30-3:40 także tegozozur pisze:Spoko, Gebrselassie też nie lubi biegać wolno BS-ówhttps://www.takethemagicstep.com/inspir ... un-slowly/