Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Z Wrocławia masz zasadniczo rzut beretem do Trzebnicy, gdzie jest bieg sylwestrowy na dyszkę - w Sylwestra właśnie. Podobno trasa dość pofałdowana, więc tak jak lubisz ;)
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 7&bieganie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, muszę Ci powiedzieć,że mało komu jest dobrze w reniferowych uszach, serio :taktak: :taktak:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Strasb, muszę Ci powiedzieć,że mało komu jest dobrze w reniferowych uszach, serio :taktak: :taktak:
To przeciwnie niż w oślich :spoczko:

Edit:
Znalazłem jeszcze takie zdjęcie :oczko: w necie:

Obrazek

Wyglądasz na tym zdjęciu Strasb jak po bardzo udanym Sylwestrze :oczko: .
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A co nie pisałaś, że byłaś w Łodzi :sss:
Widzę, że noworoczne postanowienia biegowe już złożone-życzę wytrwałości i będę 3mać kciuki :usmiech:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, do samego końca nie wiedziałam, czy pojadę, bo mnie solidnie rozkładało. I czy spotkanie będzie w sobotę czy w niedzielę. Za dwa lata pewnie znów będziemy na takie spotkanie w Łodzi jechać to wcześniej zamelduję. :oczko:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Martyna_K pisze:Strasb, muszę Ci powiedzieć,że mało komu jest dobrze w reniferowych uszach, serio :taktak: :taktak:
To przeciwnie niż w oślich :spoczko:

Edit:
Znalazłem jeszcze takie zdjęcie :oczko: w necie:

Obrazek

Wyglądasz na tym zdjęciu Strasb jak po bardzo udanym Sylwestrze :oczko: .
O, nie widziałam wcześniej! Gdzie tę fotkę wykopałeś?
kachita pisze:Z Wrocławia masz zasadniczo rzut beretem do Trzebnicy, gdzie jest bieg sylwestrowy na dyszkę - w Sylwestra właśnie. Podobno trasa dość pofałdowana, więc tak jak lubisz ;)
http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... 7&bieganie
Dzięki za pomysł, ale zjedziemy w okolice Wrocka dopiero na samą imprezę, nie bardzo mam czas i szczerze mówiąc ochotę specjalnie kombinować, by wystartować w zawodach. Święta są, trzeba się relaksować. :hej:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Strasb pisze: Gdzie tę fotkę wykopałeś?
Tylko się nie denerwuj. Tę fotkę wygrzebałem w aktach IPNu :jatylko: :spoko:

Spotkałem dziś Mikołaja miał na nogach takie butki :jatylko: powiedział, że se je włożył, bo miały być dla Strasb ale nie zastał jej w Lozannie :ojoj:

Obrazek
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A kozica Strasb hasa se w najlepsze i do tego w jakim obuwiu i w jakich warunkach, fiu fiu :taktak:
Sprawdź może, czy nie masz podeszwy stóp już z leksza naturalnie "ogumionych"-nie musiałabyś wtedy butów zakładać szalona kobieto :hahaha: :hejhej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Spotkałem dziś Mikołaja miał na nogach takie butki :jatylko: powiedział, że se je włożył, bo miały być dla Strasb ale nie zastał jej w Lozannie :ojoj:

Obrazek
No kurtka, a było w domu zostać, wiedziałam! :bum:

Kanas, jak dopisałam dalej rumakowanie się skończyło, jak mnie zaczęło w kościach łamać tudzież gorączka dopadła, to ani mi przez myśl bieganie nie przeszło. :echech:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zdrowiej szybko, bo idziesz jak szalona :) Szkoda by było zmarnować takiego pałera ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zdrowka i szerokosci w drodze do Lozanny!
Taką obserwację jeszcze poczyniłam - że w zasadzie w Lozannie to ja nie mam takich typowych chodników, jakich na tej krakowskiej trasie nie brakowało. Raczej wszędzie asfaltowane alejki, kostka brukowa też mało popularna
Ale w sensie ze ci brakuje tych polskich chodnikow? Bo u mnie tak samo, wszecie asfalt i na nim mi sie super wygodnie biega. w Polsce na polbruku to mnie od razu wszystkie stawy bolaly :lalala:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 22:02 przez Gryzzelda, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ano rzeczywiście dobrze mi się biega w tych niskich temperaturach, już mnie naszła refleksja, że ja chyba trollem jestem. :hahaha:

A swoją drogą na tę imprezkę, na której mnie grypa dopadła, to prawie pod Twoimi oknami przejeżdżałam. Miałam się nawet odezwać nazajutrz, ale mi lekko gorączka na móxg siadła.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Zdrowka i szerokosci w drodze do Lozanny!
Taką obserwację jeszcze poczyniłam - że w zasadzie w Lozannie to ja nie mam takich typowych chodników, jakich na tej krakowskiej trasie nie brakowało. Raczej wszędzie asfaltowane alejki, kostka brukowa też mało popularna
Ale w sensie ze ci brakuje tych polskich chodnikow? Bo u mnie tak samo, wszecie asfalt i na nim mi sie super wygodnie biega :chlip: w Polsce na polbruku to mnie od razu wszystkie stawy bolaly :lalala:
Zupełnie mi nie brakuje! Asfalt gładki i sprężysty, a na tych sypiących się chodnikach to trzeba biec w takim skupieniu jak bo tych zmarznietych grudach po łąkach.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spoko, wypocisz, będzie dobrze :spoczko: sypiący się chodnik-najwredniejsze wg mnie podłoże do biegania, aż żal wytłukiwać na tym swoje gnaty :sss:
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uff, bo juz myslalam ze nie dostrzegam jakis ukrytych urokow biegania po chodnikach :bleble:

Wszyscy na ten asfalt tak narzekaja, a mi sie naprawde najwygodniej na nim biega :lalala:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ