widzę, że i tu konkurs na enigmatyczne opisy

jeszcze trochę i ja pewnie będe musiała tak rano się katować, bo coś mi się wydaje, że niedługo zostanę wymeldowana z domu

klasyk też mówi, że bardzo ładnie wyglądają Twoje międzyczasy

Moderator: infernal
Podobno gadatliwość u kobiety do jej zalet nie należy. Chybacichy70 pisze:oho, kolejna Pani, co się rozpisuje, że ogarnąć tego nie można na raz![]()
![]()
Rześko dość, oj tak, chociaż Adasie (ło matko, jaki nomen omenstrasb pisze:Z tempa wnoszę, że rześko rano było.
Takie właśnie miałam założenia, żeby już regularnie poniżej 50min biegać. Ale jak wyjdzie, nie wiadomozoltar7 pisze:Widać Ania, że w tym roku to już każda dycha będzie poniżej 50min.
Ktoby pomyślał, że Ania ma taką słabą psychikęAniad1312 pisze:Ja widziałamkachita pisze:Tylko weź idź na jakieś warsztaty dla stresujących się na zawodach, bo kto to widział na treningach biegać lepiej niż na zawodachzaczynam już się przyzwyczajać do tego standardu
A co ma krnąbrność, do biegania wolniej na zawodach niż na treninguAniad1312 pisze:Słabą nie. Raczej krnąbrną. Tobie chyba też to słowo coś mówi, ale do milionowej potęgi raczej....zoltar7 pisze:Ktoby pomyślał, że Ania ma taką słabą psychikę![]()
To, że na treningu mogę, a na zawodach muszę. Ot i bunt gotowyzoltar7 pisze:A co ma krnąbrność, do biegania wolniej na zawodach niż na treninguAniad1312 pisze:Słabą nie. Raczej krnąbrną. Tobie chyba też to słowo coś mówi, ale do milionowej potęgi raczej....zoltar7 pisze:Ktoby pomyślał, że Ania ma taką słabą psychikę![]()
No właśnie o to chodzi, żebyś nie robiła sobie tej presji na zawodach - że musisz. Bo kto powiedział, że musisz? Nic nie musisz. Zawody można pobiec lajtowo, dużo ludzi tak robi, na przykład prowadząc znajomych na wynik, albo bo mają ochotę pobiec w kolorowym tłumie. Tak więc ten, nie przyzwyczajaj się, tylko przemyśl sobie to i poukładaj.Aniad1312 pisze:To, że na treningu mogę, a na zawodach muszę. Ot i bunt gotowy![]()
o szóstej to już pewnie kończyła treningbirdie pisze:Ania ? Ty o 6 godzinie bylas juz po treningu czy ja czegos nie czaje ?