Aj nołpanucci10 pisze:Napisał bym coś wiecej ale mam przykaz że zakaz więc Ju nołGratulacje
!

Dzięki Wam za dobre słowa

Moderator: infernal
dokładnie o to mi chodziAniad1312 pisze:chodzi Ci o to do zrobienia, czego nie będę robić, tak?![]()
jak wynik dobry to i miłe słowaAniad1312 pisze:Dzięki Wam za dobre słowa
- to wyjasnia dlaczego ja biegam wolniej ! Przy 160 ciezko robic uzytek z nógrobię użytek z długich nóg i wyciągam je najmocniej jak się da
Możesz - czułam się jak królewnacichy70 pisze:baardzo ładny start, ale co tam start, sympatyczne jaki było
ps
myślisz, że mogę napisać jak klęczałem u Twoich stóp...czy lepiej, nie bo zoltara szlag już trafi do końca ?![]()
![]()
No długo, długo. Ale po 35km się kończy, więc wiesz...cichy70 pisze:35 kilometrów ? ło matko, widać proces myślowy strasznie długo u Ciebie trwa.
to mówiłem ja, jarząbek, zazdrośnik i złośliwiec nr 1![]()
![]()
namawiałem, prosiłem, tłumaczyłem i nic, nie posłuchała mniepiotr_j pisze: W takim razie 45' na pewno było w zasięgu.
Być może. Na zawodach lubię się zmęczyć, a nie zamęczyć. Zawsze biegnę tak, żeby mieć siłę dobiec.piotr_j pisze:e, to wczorajszy wyścig był mocno zachowawczy, skoro dziś spokojnie 35km wpadłoW takim razie 45' na pewno było w zasięgu.
i tu zachodzi pytanie cz nie zliczyła sobie 25 wczorajszych kilometrów w poszukiwani samochodukachita pisze:Bosh, kobieto, jesteś nie do zajechaniaPięknie Ci to wybieganie wyszło, rispekt.
Nawetcichy70 pisze:i tu zachodzi pytanie cz nie zliczyła sobie 25 wczorajszych kilometrów w poszukiwani samochodu![]()
![]()
pogłoski o tym, żem gad złośliwy, są w sumie nawet nie przesadzone